Μαρινέλα και Αντώνης Ρέμος μαζί, για τρεις συναυλίες στην Κύπρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους θα συναντηθούν στη σκηνή. Που θα ενώσουν τις φωνές τους, το συναίσθημά τους και την δυναμική τους για να μας ξεναγήσουν στον κόσμο της μουσικής.

 


Article featured image
Article featured image

Σ’ αυτή τη μουσική ξενάγηση, εκτός από τα δικά τους αγαπημένα τραγούδια έχουν και οι δυο τους μια κοινή συνισταμένη. Τον Στέλιο Καζαντζίδη. Η Μαρινέλλα, το αγαπημένο σεκόντο του Στέλιου, είναι το κατ’ εξοχήν άτομο που ήταν δίπλα του οκτώ χρόνια, στη ζωή και στο πάλκο και ο Αντώνης Ρέμος που τον είχε σαν πρότυπο, αφού τα πρώτα του ακούσματα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τον Καζαντζίδη.

Η μεγάλη αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν μια σειρά από εμφανίσεις, στην Ελλάδα και την Κύπρο, με την σημαντική συμβολή του Χρήστου Νικολόπουλου, αφιερωμένες στον Στέλιο Καζαντζίδη, με τίτλο «Όσο υπάρχεις θα υπάρχω».

Στις συναυλίες αυτές, εκτός από τα αγαπημένα τραγούδια των δύο ερμηνευτών θα υπάρχει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τραγούδια του Στέλιου, που τόσο τα λάτρεψε ο κόσμος, όπως και τον ίδιο. «Όσο υπάρχουν τα τραγούδια του Στέλιου θα υπάρχει και ο ίδιος μέσα στις καρδιές μας» λένε οι δύο καλλιτέχνες και μας προσκαλούν σε μια μοναδική μουσική διαδρομή που θα μας μείνει αξέχαστη.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

Σάββατο 4 Ιουνίου


Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Κυριακή 5 Ιουνίου & Δευτέρα 6 Ιουνίου

Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (Σχολή Τυφλών)



Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες: Galaxias Live - Productions 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ