Αν βρεθείς Πιτσιλιά, για φαγητό να πας στο «Πάνθεον»

Αν έχεις σκοπό ένα από τα επόμενα σαββατοκύριακα να ανηφορίσεις για εκδρομή στην ύπαιθρο και δη σε ένα από τα χωριά της Πιτσιλιάς, μάθε πως, πολύ καλό φαγητό θα βρεις στον Πολύστυπο, στο εστιατόριο Πάνθεον με την εξαιρετική θέα και τον μεγάλο ορίζοντα!

 


Article featured image
Article featured image

Μέσα στο χώρο του Κοινοτικού Πάρκου Πολυστύπου, στην τοποθεσία «Λαούδα», βρίσκεται το όμορφο καφεστιατόριο «Το Πάνθεον» με την πανοραμική θέα και έχοντας ως φόντο τις καταπράσινες πλαγιές της Μαδαρής.

Προσφέρονται μεζέδες, οι οποίοι στοιχίζουν 12 ευρώ ανά άτομο και σε αυτούς περιλαμβάνονται λουκάνικο, χαλούμι, σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, σιεφταλιά, μακαρόνια του φούρνου, κεφτέδες, πούλες τηγανητές κι άλλες πολλές νοστιμιές.

Εκτός από μεζέδες «Το Πάνθεον» σερβίρει όλα τα είδη σχάρας, καθώς και διάφορα άλλα φαγητά της ώρας.

Το καφεστιατόριο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρει για επιδόρπιο στους επισκέπτες του παραδοσιακούς λουκουμάδες, ενώ τους χειμερινούς διάφορα γλυκά του κουταλιού.  

Το φαγητό σας εκεί μπορείτε να το συνοδεύσετε με παραδοσιακό κρασί και ζιβανιά που παράγονται στον Πολύστυπο.

Στο χώρο διοργανώνονται επίσης γάμοι, βαπτίσεις και μεγάλα πάρτι.

Αυτή την περίοδο, «Το Πάνθεον» λειτουργεί μόνο Σάββατο νύχτα και Κυριακή μεσημέρι, ενώ τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο είναι ανοικτό καθημερινά μεσημέρι και βράδυ.

Για κρατήσεις: 22652502

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ