Ένα Σαββατοκύριακο με γιόγκα στις Πλάτρες

Αλήθεια, τι αποφάσεις θα έπαιρνες αν ήξερες ότι όλοι θα σε υποστηρίξουν; Αν πάλι δεν ένιωθες κανένα φόβο, ποιες αλλαγές θα έκανες στη ζωή σου;

 


Article featured image
Article featured image

Δύο μέρες στην καρδιά της κυπριακής φύσης, κάνοντας διαλογισμό και ανακαλύπτοντας τις ενδότερες πτυχές του εαυτού σου, δοκιμάζοντας παράλληλα τις αντοχές σου ενώ ταυτόχρονα δουλεύεις τους φόβους και τις ανασφάλειες σου. 

Σε αυτό το διήμερο εργαστήρι γιόγκα, σκοπός είναι να καταπολεμήσεις το άγχος, να μάθεις την αξία της αυτοσυγκράτησης και να βρεις τον τρόπο να ενθαρρύνεις τον εαυτό σου, όταν νοιώθεις πώς λυγίζεις. 

Τα εργαστήρια και οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 15 Μαΐου στο χωριό Πλάτρες, όπου οι συμμετέχοντες θα διαμένουν  σε ένα πετρόχτιστο ξενοδοχείο, χτίσμα του 1930, περιτριγυρισμένο από πράσινο, ποτάμια και μονοπάτια της φύσης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πρωινές και απογευματινές συνεδρίες γιόγκα, με Yin class, Yang class, Vinyasa flow, Hatha yoga, Yoga Dive class και εργαστήρια διαχείρισης άγχους και αναπνοής. 

Μέσα στη συνολική τιμή περιλαμβάνονται και τα τρία γεύματα τα οποία θα είναι χορτοφαγικά, ενώ το πλήρες πρόγραμμα θα σταλεί σε όσους επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους, περιορισμένος αριθμός θέσεων. 



Για μία μέρα χωρίς διαμονή 58 ευρώ/ με διαμονή 87ευρώ

Για όλο το διήμερο διαμονή και master class: 140 ευρώ



Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το INFINITY YOGA - SAMADHI Energy Center ή στο 99696481


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ