Το πρώτο ποδήλατο ΙΚΕΑ είναι γεγονός

Μπορεί η ΙΚΕΑ να κατέκτησε τον κόσμο εξ αιτίας των design και χρηστικών αντικειμένων για το σπίτι, παρόλα αυτά ο σουηδικός κολοσσός δεν επαναπαύεται, αφού συνεχώς επιδιώκει να επεκτείνεται και σε άλλους τομείς.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή τη φορά η εταιρεία πρωτοτυπεί σχεδιάζοντας το πρώτο της ποδήλατο, που φυσικά είναι η επιτομή του στυλ, ενώ δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα προϊόντα και την φιλοσοφία της ΙΚΕΑ. 

Το ποδήλατο Sladda, έρχεται σε μία επίπεδη συσκευασία, συνοδευόμενο από τις οδηγίες συναρμολόγησης, ενώ παράλληλα μπορείτε να προσθέσετε διάφορα αξεσουάρ, κάνοντας το ακριβώς σας βολεύει. Προς το παρόν το ποδήλατο κυκλοφορεί σε χρώμα λευκό, ενώ υπάρχει σε δύο μεγέθη. 

To Sladda δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το design studiο, Veryday, και απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει ξεπεράσει τα 12 χρόνια. 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η έλλειψη ύπνου αυξάνει τις συγκρούσεις των εργαζομένων με τους προϊσταμένους τους

Article featured image

15χρονη σηκώθηκε από το φέρετρο, ενώ η οικογένειά της την θεωρούσε νεκρή [βίντεο]

Article featured image

Ο τρόπος που γράφει κάποιος μπορεί να αποκαλύψει σημάδια ψυχοπάθειας