Παρελθόν ο Κετσπάγια από τον ΑΠΟΕΛ

Τελικά δεν άντεξε το σχοινί τον Κετσπάγια αφού η διοίκηση Πετρίδη έκρινε ότι είναι επικίνδυνο να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μας τους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

 


Article featured image
Article featured image

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι δεν ήταν τόσο ο χτεσινός αποκλεισμός αλλά και κάποιες αντιδράσεις του Κετσπάγια με αποδέκτες τη διοίκηση αλλά και τους παίκτες.

Όπως και πέρσι με την απόλυση Φινκ έτσι και φέτος η διοίκηση παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο το οποίο η ίδια εκτιμά ότι είναι διαχειρίσιμο έστω και αν στον πάγκο θα κάθονται στους εναπομείναντες αγώνες οι δυο βοηθοί του Κετσπάγια. Το πλάνο προβλέπει ότι οι Κωστή και Σατσιας  θα έχουν την ευθύνη ενώ ο Σάμπουριτς θα συνεχίσει να έχει τον εποπτικό του ρόλο.

Με βάση τα όσα έχουν συμβεί προκύπτει ότι ο Σάμπουριτς δεν μπόρεσε να γλιτώσει τον Κετσπάγια αφού ο διευθυντής ποδοσφαίρου είχε την άποψη πως δεν έπρεπε να απολυθεί ο Γεωργιανός. Το μεσημέρι έγινε συνάντηση των αρχηγών με αντιπροσωπεία της διοίκησης μέσα από την οποία αποφασίστηκε ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο οπότε και αποφασίστηκε η πρόωρη διακοπή της συνεργασίας.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Temur Ketsbaia. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ketsbaia καθώς και τους Σοσό Τσέντια και Μιχάλη Μιχαήλ για την μεταξύ μας συνεργασία και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Την ευθύνη των προπονήσεων θα αναλάβει ο Γιώργος Κωστή, με βοηθό προπονητή τον Μαρίνο Σατσιά».


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ