Νέο κατάστημα Burger King στη Λεμεσό

Μετά την επιτυχημένη πορεία των εστιατορίων Burger King σε Πάφο, Λάρνακα και Λευκωσία, ήρθε η σειρά της Λεμεσού να φάει πραγματικό burger.

 


Article featured image
Article featured image

Το ολοκαίνουριο, εντυπωσιακό εστιατόριο Burger King στη Λεωφόρο Μακαρίου έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους κατοίκους της πόλης.

Την εξάπλωση του Βασιλείου προμήνυαν οι υπαίθριες διαφημίσεις σε όλους τους δρόμους της Λεμεσού, καθώς και η διαδικτυακή καμπάνια που στήθηκε σε social media και διάφορες ιστοσελίδες.

Οι δύο άξονες που συμβάλουν στην υπεροχή της ποιότητας των Burger King, και έχουν μείνει αναλλοίωτοι από το 1954, είναι το burger που πλάθεται με 100% βοδινό και η διαδικασία ψησίματός του, αφού κάθε burger φρεσκοψήνεται στη σχάρα (flame grilled).

Οι κάτοικοι της Λεμεσού έχουν πλέον την ευκαρία να απολαύσουν πεντανόστιμα burgers όπως το WHOPPER , το Steakhouse και το BIG KING XXL, το ξεχωριστό Angus XT, αλλά και chicken burgers όπως το TENDERCRISP Chicken και το Grilled Chicken Steakhouse. Από το μενού του βασιλιά δεν λείπουν οι νηστίσιμες επιλογές από burgers και snacks.

 



 

Στο εστιατόριο της Λεμεσού εφαρμόστηκε το νέο international design, που πρώτο στην Ευρώπη μας συστήθηκε στο Burger King στη Λευκωσία. Ένα design που η εσωτερική και εξωτερική διακόσμησή του σχεδιάστηκε για να αγκαλιάσει την ξεχωριστή ιστορία του κάθε πελάτη.

Η λογική του Be Your Way, που αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών με καινοτόμες ιδέες και ελεύθερο πνεύμα, πλημμυρίζει σε κάθε γωνιά του εστιατορίου. Το industrial look, η αίσθηση του χειροποίητου με τις «τέλειες ατέλειες», η ζεστασιά του ξύλου, και η θετική ενέργεια του κήπου δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε ένα χώρο που οι πελάτες θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Δε θα μπορούσε να λείπει ο παιδότοπος, σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο για τους μικρούς burger fans, όπου μπορούν να παίξουν και να περάσουν ευχάριστα, ατέλειωτες ώρες. Επίσης, οι επισκέπτες του εστιατορίου θα μπορούν να σταθμεύσουν στο μεγάλο και άνετο χώρο στάθμευσης του Burger King.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ