Ένα κυπριακό project με t-shirts αλλάζει τον κόσμο

Ο Κίκο, ο σούπερ ήρωας που δημιούργησαν για τις οικολογικές τους φανέλες η Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου και η Στεφανία Μηνά Χιώτη, διηγείται διάφορες ιστορίες στους μικρούς φίλους, και συμβουλεύει παιδιά πως μπορούν να τον βοηθήσουν σε μικρά καθημερινά πράγματα που αφορούν την προστασία του πλανήτη .

 


Article featured image
Article featured image

Οι ιστορίες του Κίκο, ξεκινούν από το σπίτι, όπου οι μικροί φίλοι, μπορούν να εξοικονομούν καθημερινά ενέργεια και νερό, βοηθώντας έτσι πρώτα στο σπίτι και γενικότερα το περιβάλλον, συνεισφέροντας στην σωστή φροντίδα του περιβάλλοντος.

Το πιο σημαντικό μήνυμα είναι πως δεν έχει σημασία πόσο μικρός είναι κάποιος σε ηλικία, γιατί μπορεί και κάποιος σε προσχολική ηλικία να κάνει πολλά, και να γίνει ένας σούπερ ήρωας όπως τον Κίκο.

Οι φανέλες του Κίκο είναι διαθέσιμες για ηλικίες 3-10 χρονών, είναι καμωμένες από 100% βιολογικό βαμβάκι, τυπωμένα στην Κύπρο με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας χωρίς τοξικές βαφές.

Υπάρχουν σε επιλογή από διάφορα χρώματα, όπου το κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό τομέα περιβάλλοντος που μπορεί το κάθε παιδί να ξεκινήσει με την δική του προσωπική εκστρατεία ενίσχυσης προς την προστασία του.

Από την κάθε πώληση της φανέλας, το  €1 συνεισφέρετε στο Cans for Kids.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο Ecohome, Κυπράνορος 36, Λευκωσία (Τηλ. 22380707) ή ΕΔΩ. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ