Ο Eric Kitas μάς ενημερώνει για το τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Περίεργα θα κυλήσει ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα, με ψηλές θερμοκρασίες, σκόνη και κατα τόπου βροχές.

 


Article featured image
Article featured image

Μεγάλη Δευτέρα και ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος με κυρίως ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει αραιή σκόνη. 

Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ, ενώ το απόγευμα θα ενισχυθούν σε 4-5 μποφόρ, με τις ριπές να φτάνουν τα 6 μποφόρ στα δυτικά, νότια και νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24-26 βαθμούς στα παράλια και 14 βαθμούς στην χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με λίγες ψηλές νεφώσεις, με την σκόνη να πυκνώνει σταδιακά από τα νοτιοδυτικά. 

Για την Μεγάλη Τρίτη, ο Eric Kitas προβλέπει πως ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις και πυκνή σκόνη, ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και μερικές σταγόνες λάσπης τοπικά. Η θερμοκρασία ωστόσο θα είναι ελαφρώς αυξημένη. 

Μεγάλη Τετάρτη και ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με την περιοχή να επηρεάζεται από ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα, το οποίο θα βοηθήσει στην γρήγορη απομάκρυνση της σκόνης.  

Η θερμοκρασία σημειώνει αισθητή πτώση, εκτός από τις ανατολικές περιοχές όπου δεν θα υπάρξει αξιόλογη μεταβολή. 

Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες νεφικές αναπτύξεις στα ορεινά κατά τις απογευματινές ώρες, όπου δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη βροχή. 

Η θερμοκρασία υπολογίζεται να σημειώσει περαιτέρω πτώση την Πέμπτη, σε αντίθεση με την Παρασκευή όπου θα ανέλθει. 

Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο. 

Την Κυριακή του Πάσχα, η ηλιοφάνεια θα διακόπτεται από μερικές νεφώσεις και σκόνη, παρόλα αυτά η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ