Ο Eric Kitas μάς ενημερώνει για το τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Περίεργα θα κυλήσει ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα, με ψηλές θερμοκρασίες, σκόνη και κατα τόπου βροχές.

 


Μεγάλη Δευτέρα και ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος με κυρίως ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει αραιή σκόνη. 

Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ, ενώ το απόγευμα θα ενισχυθούν σε 4-5 μποφόρ, με τις ριπές να φτάνουν τα 6 μποφόρ στα δυτικά, νότια και νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24-26 βαθμούς στα παράλια και 14 βαθμούς στην χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με λίγες ψηλές νεφώσεις, με την σκόνη να πυκνώνει σταδιακά από τα νοτιοδυτικά. 

Για την Μεγάλη Τρίτη, ο Eric Kitas προβλέπει πως ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις και πυκνή σκόνη, ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και μερικές σταγόνες λάσπης τοπικά. Η θερμοκρασία ωστόσο θα είναι ελαφρώς αυξημένη. 

Μεγάλη Τετάρτη και ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με την περιοχή να επηρεάζεται από ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα, το οποίο θα βοηθήσει στην γρήγορη απομάκρυνση της σκόνης.  

Η θερμοκρασία σημειώνει αισθητή πτώση, εκτός από τις ανατολικές περιοχές όπου δεν θα υπάρξει αξιόλογη μεταβολή. 

Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες νεφικές αναπτύξεις στα ορεινά κατά τις απογευματινές ώρες, όπου δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη βροχή. 

Η θερμοκρασία υπολογίζεται να σημειώσει περαιτέρω πτώση την Πέμπτη, σε αντίθεση με την Παρασκευή όπου θα ανέλθει. 

Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο. 

Την Κυριακή του Πάσχα, η ηλιοφάνεια θα διακόπτεται από μερικές νεφώσεις και σκόνη, παρόλα αυτά η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.


Σχετικα

Κάπως έτσι θα είναι το iPhone 11

12 συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά που καίει τον Αμαζόνιο

Διαμαρτυρία και στη Λευκωσία για τον Αμαζόνιο

Παγκόσμια διαμαρτυρία σήμερα για τον Αμαζόνιο

Μία (τρανή) απόδειξη ότι οι Λεμεσιανοί αντιγράφουν τους Παφίτες και τους Λευκωσιάτες

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την Κύπρο [από τη Μέση Ανατολή]