Το Ημέρωμα της Στρίγγλας σε παραγωγή Μπολσόι στην Κύπρο

Το έργο δύο πράξεων, σε μουσική του Dmitri Shostakovich και χορογραφία του Jean-Christophe Maillot, είναι προσαρμογή της γνωστής κωμωδίας του Shakespeare, που πιστεύεται ότι έχει γραφτεί μεταξύ του 1590 και 1592.

 


Article featured image
Article featured image

Το έργο, παραγωγή του μπαλέτου Μπολσόι, θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο στις 9 Απριλίου, από το K Cineplex. 

Η εξαίρετη αυτή παράσταση δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το μπαλέτο Μπολσόι, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να δει τους χορευτές του πιο ξακουστού μπαλέτου όπως δεν τους έχει ξαναδεί. Με μια νέα και εντυπωσιακή χορογραφία και καινοτόμα σκηνικά, το έργο αυτό θυμίζει σε όλους το λόγο που οι παραστάσεις Μπολσόι είναι ξακουστές ανά το παγκόσμιο.

Προσφέροντας ένα θέαμα δύο ωρών που κόβει την ανάσα, οι χορευτές συνδυάζουν τη δραματική ένταση με εκλεπτυσμένες τεχνικές μπαλέτου, παντρεύοντας αρμονικά το παραδοσιακό και σύγχρονο στυλ. 

Η παράσταση αποτελεί συμπαραγωγή του Fathom Events, BY Experience και Pathé Live και προβάλλεται στο πλαίσιο της νέας σεζόν Cine Events του K Cineplex, που περιλαμβάνει θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα, και συναυλίες, που μεταδίδονται είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα στη μεγάλη οθόνη.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ, για τις μαγνητοσκοπημένες προβολές και στα 18 ευρώ για τις ζωντανές. Welcome drink και τσιμπήματα στην είσοδο.

Για πληροφορίες και τις ώρες προβολής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του K Cineplex ή καλέστε στο 24 819022.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ