Νέο gadget αποθηκεύει τα χειρόγραφα σας ηλεκτρονικά [ΒΙΝΤΕΟ]

Αν είστε από αυτούς τους κλασσικούς τύπους που εξακολουθείτε να γράφετε με μολύβι και χαρτί, γιατί η τεχνολογία δεν σας είναι βολική, πλέον έχετε ακόμη ένα λόγο να στηρίξετε την επιλογή σας, αφού ένα νέο gadget έρχεται για να στηρίξει αυτή σας την επιλογή.

 


Article featured image
Article featured image

Ιταλική εταιρεία κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό ένα καινούργιο προϊόν, το οποίο δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας σε ηλεκτρονική μορφή, των χειρόγραφων σημειώσεων μας. 

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με ένα σχετικά απλό σύστημα που αποτελείται από τρία διαφορετικά προϊόντα, το Paper Tablet το οποίο λειτουργεί ως κλασσικό σημειωματάριο, το Moleskine Pen+ το οποίο χρησιμοποιείς αντί του κλασσικού στυλό και το Moleskine Notes app, όπου και αποθηκεύεις τα γραπτά σου. 

Το Smart Writing Set, όπως ονομάζεται, είναι ένα σύστημα γραφής σε σημειωματάριο που μπορεί να εμφανίζει στην οθόνη όλα όσα γράφονται στο χαρτί. 

Τα καινούργια σημειωματάρια της Moleskine, μπορούν να αποθηκεύσουν αυτόματα τις σημειώσεις σας, απλά και μόνο μεταφέροντας το στυλό στην ειδική βάση της σελίδας. Ενώ πέραν της απλής αποθήκευσης, η καινούργια εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα tag, διάφορες λειτουργίες οργάνωσης, αλλά και την ηχογράφηση ήχου για επιπλέον υποσημειώσεις ή διευκρινήσεις. 

Το Moleskine Notes app, είναι διαθέσιμο και για κατόχους iPhone και Android χρήστες, ενώ η τιμή του Moleskine Smart Writing Set στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 199 δολάρια. Το κάθε επιπλέον σημειωματάριο κοστίζει 29,95 δολάρια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ