Σκόνη, βροχές, λάσπη και θερμοκρασίες που καίνε για τις επόμενες ημέρες

Δύσκολες θα είναι οι επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις προβλέψεις του Eric Kita και του Kitas Weather, αφού προβλέπονται σκόνη, υψηλές θερμοκρασίες και λάσπη.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα για αύριο Παρασκευή ο καιρός θα συνεχίσει να είναι ιδιαίτερα θερμός για την εποχή με τις νεφώσεις να είναι αυξημένες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα, ενώ αργά το απόγευμα, σκόνη από τη Λιβύη θα κάνει την εμφάνιση της. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 27-29 στα παράλια, ενώ στη Χιονίστρα στους 20 βαθμούς. 

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί συννεφιασμένος, με πυκνή σκόνη και σταγόνες λάσπης, με την ελάχιστη θερμοκρασία να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Το ίδιο σκηνικό αναμένεται και το Σάββατο, με αυξημένη νέφωση, σκόνη και σταγόνες λάσπης. Ο Eric Kitas συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, αφού λόγω σκόνης, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο οι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κυρίως το απόγευμα, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως το απόγευμα στα ορεινά και βόρεια. Η σκόνη θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά, αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανών να είναι αρκετά πυκνή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, αλλά θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες, θα δίνουν τοπικές βροχές και καταιγίδες, με τον κίνδυνο χαλαζόπτωσης να είναι μεγάλος. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ