10 βήματα για να χτίσεις την επιχείρηση σου

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο σε συνεργασία με την οργάνωση AIPFE Κύπρου-Γυναίκες της Ευρώπης, και σε συνεργασία με το Microsoft Innovation Center (EUC) διοργανώνει το Digital Entrepreneurship Workshop «Building your Venture in 10 Steps.».

 


Article featured image
Article featured image

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Μαΐου, από τις 18.00, μέχρι τις 20.30, στο Microsoft Innovation Center, Αίθουσα 212, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με εισηγήτρια την Elena Donets, μια ηγετική φυσιογνωμία στην ισραηλινή επιχειρηματική κοινωνία.

Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης, θα απευθύνει χαιρετισμό, και προσκεκλημένη ομιλήτρια η Ερατώ Αριστοτέλους, επιχειρηματίας και νικήτρια του MTN Innovation Challenge 2014.

Η Donets έχει πρωτοστατήσει επίσης σε σειρά προγραμμάτων και πρωτοβουλιών προς όφελος της κοινότητας, όπως το «We Dream» ένα ισραηλινό πρόγραμμα γυναικείας επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα καθοδηγεί τις γυναίκες, που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια καριέρα στις επιχειρήσεις, να αναπτύξουν, να αναπτυχθούν, να μάθουν και να αποκτήσουν τα καλύτερα εργαλεία που απαιτούνται για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

Σαν συν-ιδρύτρια και COO του StartIsrael, Επιχειρηματική Διαδυκτιακή Πύλη, η Donets  διαχειρίζεται όλες τις εργασίες που περιλαμβάνουν: σχεδιασμό και ανάπτυξη, διαχείριση περιεχομένου, ανάπτυξη των επιχειρήσεων και στρατηγικές μάρκετινγκ.

Στις διαλέξεις και παρουσιάσεις της ανά τον κόσμο, η Donets καλλιεργεί και παρακινεί φοιτητές να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ συμβουλεύει και καθοδηγεί ενδιαφερόμενους για το πώς μπορεί να οικοδομηθεί ένα προσωπικό επιχειρηματικό οικο- σύστημα.

Για συμμετοχές στείλτε στο: aipfewomenofeurope@gmail.com

Περιορισμένες θέσεις.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ