Έφυγαν οι Minus One

Και μάλιστα, έφυγαν με πολλές ελπίδες για διάκριση, με τα προγνωστικά να τους θέλουν στην δεκάδα, με μια πολύ σπουδαία καλλιτεχνική διευθύντρια - χορογράφο που θα αναλάβει τη σκηνική τους παρουσία, με ένα πολύ δυνατό ροκ τραγούδι, αλλά και έχοντας ένα παράπονο.

 


Article featured image
Article featured image

Οι Minus One, το συγκρότημα που θα μας εκπροσωπήσει στον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στη Σουηδία, έβγαλαν πριν από μερικές ώρες την τελευταία αναμνηστική φωτογραφία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, λίγο πριν αναχωρήσουν για Στοκχόλμη.

Η Κύπρος, θα εμφανιστεί ενδέκατη, στον πρώτο ημιτελικό, την επόμενη Τρίτη 10 Μαΐου.

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι οι Minus One ταξιδεύουν με ένα μεγάλο παράπονο, αφού, όπως οι ίδιοι δήλωναν σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, κανένας χορηγός, καμιά κυπριακή εταιρεία δεν πίστεψε σε αυτούς και το τραγούδι τους έτσι ώστε να στηρίξει την κυπριακή αποστολή, με αποτέλεσμα να επωμιστούν οι ίδιοι τα έξοδα για όσα προωθητικά ταξίδια έκαναν σε ευρωπαϊκές χώρες, εντούτοις φεύγουν από την Κύπρο με μια υπέρμετρη αισιοδοξία.

Πρώτα και κύρια γιατί έχουν ένα καλό τραγούδι, δεύτερο γιατί τα πρακτορεία στοιχημάτων τους βάζουν στη δεκάδα, αλλά και γιατί αυτή που θα αναλάβει την σκηνική τους παρουσία κατά τη βραδιά του ημιτελικού δεν είναι άλλη από την Sacha Jean-Baptiste, η οποία διορίστηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής - χορογράφος της κυπριακής αποστολής για την σκηνική. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέλαβε την Loreen μετά τη νίκη της με το «Euphoria» το 2012.

 

Η CITY εύχεται καλή επιτυχία στους Minus One!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ