Σεμινάρια ραδιοφωνικής παραγωγής στη Λευκωσία

Αν σας μαγεύει το μυστήριο του ραδιοφώνου, και θέλετε να μοιραστείτε τη μουσική που αγαπάτε, τότε το εργαστήριο μουσικής ραδιοφωνικής παραγωγής του Γιώργου Φλωράκη, θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να κάνετε το όνειρο σας, πραγματικότητα.

 


Article featured image
Article featured image

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου από τις 9:00πμ μέχρι τις 17:00, γνωρίστε της βασικές αρχές μια ραδιοφωνικής εκπομπής, της εκφοράς του λόγου και πώς μπορείς να χτίσεις μια σωστή ραδιοφωνική εκπομπή, είτε στα FM, είτε στο διαδίκτυο.

Ένα διήμερο workshop για τη δημιουργία playlist, για το που θα βρεις της πληροφορίες για τα κείμενα σου, πώς θα τα συντάξεις, τεχνικές και ασκήσεις για τον χρωματισμό της φωνής και άλλα χρήσιμα tips.

Το οχτάωρο σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Βιβλίου «Υφαντουργείο», αποτελεί μια αυτοτελή ενότητα και οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να εμβαθύνουν στο θέμα, ενώ στην πορεία θα μπορέσουν να προχωρήσουν με το pocket radio workshop και θα έχει ως βασικό του στόχο να σας βοηθήσει να παράγετε το δικό σας επαγγελματικό demo ραδιοφωνικής εκπομπής ωριαίας διάρκειας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99514624 και 99133868.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ