Νέο αεροσκάφος από την Emirates

Με την εισαγωγή ενός νέου αεροσκάφους Boeing 777-300ER η αεροπορική εταιρεία Emirates ενισχύει από την Τετάρτη 1 Ιουνίου του 2016 τη χωρητικότητα στη δύο φορές την εβδομάδα υπηρεσία της προς Λάρνακα και μετέπειτα στη Μάλτα.

 


Article featured image
Article featured image

Σε ανακοίνωσή της, η Emirates, η οποία λειτουργεί καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου, αναφέρει ότι οι ταξιδιώτες από την Κύπρο σε αυτό το δρομολόγιο έχουν την επιλογή για ταξίδι στο Ντουμπάι ή στη Μάλτα.

Όπως σημειώνει, το αεροσκάφος Boeing 777-300ER θα αντικαταστήσει το υφιστάμενο Airbus A340-300, που χρησιμοποιείται στο δρομολόγιο Ντουμπάι-Λάρνακα-Μάλτα.

Το νέο αεροσκάφος έχει οκτώ ιδιωτικές σουίτες στην πρώτη θέση, 42 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα στην Business Class και 310 ευρύχωρα καθίσματα στην οικονομική θέση. Διαθέτει το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates “ice”, που προσφέρει πάνω από 2.500 κανάλια ηχητικής και οπτικής ψυχαγωγίας κατ’ απαίτηση, από καινούριες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική, ηχητικά βιβλία και παιχνίδια, ενώ οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε καμπίνες premium απολαμβάνουν την υπηρεσία της Emirates πριν ταξιδεύσουν, με μεταφορά με σοφέρ σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, καθώς και κατά την άφιξη στους περισσότερους προορισμούς της Emirates.

Άλλα ειδικά προνόμια περιλαμβάνουν ειδικούς χώρους για έλεγχο εισιτηρίων και αποκλειστική πρόσβαση στα Emirates Lounges σε μεγάλα αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου του Terminal 3, της Emirates στο Ντουμπάι.

Οι έμποροι και οι επιχειρήσεις που εισάγουν και εξάγουν εμπορεύματα, θα επωφεληθούν επίσης σε καθημερινή βάση από τη μεγαλύτερη χωρητικότητα φορτίου στο αεροσκάφος Boeing 777-300ER, που προσφέρει έως και 23 τόνους χωρητικότητας ανά πτήση.


πηγη: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ