Τι δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη βδομάδα στο Cyprus Pride

Τα events και τα parties του Cyprus Pride που δεν θέλεις να χάσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Τρίτη 24.5.2016

Η γνωστή δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού θα έχει μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τρανς άτομα, στην Πύλη Αμμοχώστου, στη Λευκωσία, στις 18:30. Θέμα της συζήτησης, «TransformYourMind».

 

Τετάρτη 25.5.2016

Στη Λευκωσία δεν πρέπει να χάσετε την πολυσυζητημένη θεατρική παράσταση «Οι αναστατώσεις του οικότροφου Τέρλες», με το συγκλονιστικό κείμενο του Ρόμπερτ Μούζιλ, από το Θέατρο Πόρτα (Αθήνα). Η παράσταση, που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές στην Αθήνα, παρουσιάζει τον ψυχολογικό και σωματικό εκβιασμό ενός έφηβου στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, αντικατοπτρίζοντας στις συμπεριφορές των πρωταγωνιστών την άνοδο του Ναζισμού στην Ευρώπη. Στην κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ, στις 20:30.

 

Πέμπτη 26.5.2016

Την Πέμπτη μεταφέρεται στη Λεμεσό η θεατρική παράσταση «Οι αναστατώσεις του οικότροφου Τέρλες», (Θέατρο ΕΘΑΛ, στις 21:00), όπως και το εργαστήρι κατασκευής πλακάτπου θα πραγματοποιηθεί στην Καφετέρια «Π», στις 18:00.

 

Παρασκευή 27.6.2016

Τελευταία μέρα πριν από το Pride και η Λευκωσία καλωσορίζει την Πορεία Υπερηφάνειας 2016, με ένα πάρτι στην Πύλη Αμμοχώστου (έναρξη 21:30), με μουσική από την γνωστή DJ DelaIoakim. Η Accept και η Κοινότητα ΛΟΑΤΙ γιορτάζουν το Prideκαι μια χρονιά που άλλαξε την Κυπριακή κοινωνία.

 

Σάββατο 28.6.2016

Η πιο μεγάλη μέρα του Φεστιβάλ είναι το Σάββατο και μαζευόμαστε όλοι από νωρίς στο Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας. Από τις 15:00 θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για παιδιά και νέους με εργαστήρι γκράφιτι, εργαστήρι κατασκευής σημαιών, face-painting, θεατρικό παραμύθι κτλ, ενώ στις 16:00 θα ξεκινήσει ένα 2ωρο livelink με το ΡάδιοSuper. Στις 17:30 ξεκινά η Πορεία Υπερηφάνειας η οποία θα διασχίσει το κέντρο της πόλης και θα καταλήξει πίσω στον Δημοτικό Κήπο, όπου μέχρι αργά το βράδυ θα χορεύουμε με τη μουσική των Dj Mr. Fox και Mighty Scoop & Pueblo Franco, αλλά και ζωντανή μουσική από καλλιτέχνες όπως η αμφιλεγόμενη περφόρμερ KRISTA PAPISTA, οι Drumble Beats, οι Coindrop και οι T.E.A.M crew.



Mighty Scoop & Pueblo Franco

 

Και AFTER PARTY baby!

Δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε, η μεγάλη βασίλισσα της βραδιάς θα βρίσκεται στο Cyprus Pride Open-Air After Party και δεν είναι άλλη από τη θεότητα PRISCILLA.

Η διάσημη Ιταλίδα και resident Dra Queen του Μυκονιάτικου κλαμπ Jackie O’, καταφθάνει από το νησί της διασκέδασης μαζί με τον DJ Christos Riganas (επίσης residentτου Jackie O’) για ένα σούπερ DRAG SHOW που υπόσχεται να αναστατώσει την πόλη!

Μαζί τους ο DJ Claudioκαι η DJ Demi Consta σε ένα πάρτι που θα σίγουρα θα συζητιέται για καιρό. Όλα αυτά στον κήπο του Garden Day & Night (πάντα θέλαμε να χορέψουμε στον κήπο του), που συνορεύει με τον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας. Έναρξη στις 23:00.



Krista Papista [από τα γυρίσματα του videoclip «Bad F»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ