Αλλάζει η ημερομηνία του Pride

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου 2016, αλλάζει ημερομηνία.

 


Article featured image
Article featured image

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 29 Μαΐου, αντί το Σάββατο 28 Μαΐου που ήταν προγραμματισμένο.

Σημειώνεται ότι, το Open-Air Party με την Drag Queen Priscilla από το Jackie O' Club της Μυκόνου, θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία αλλαγή, στο Garden Day & Night, το Σάββατο 28 Μαΐου και ώρα 22.30, όπως έχει προγραμματιστεί και ανακοινωθεί.

Η Accept-ΛΟΑΤ Κύπρου κατάβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξελιχθούν όλα κανονικά, δυστυχώς, όμως, οι τεχνικοί κρίνουν ότι η πραγματοποίηση της Ημέρας Υπερηφάνειας στον Δημοτικό Κήπο δεν είναι εφικτή και υπό τις συνθήκες θα μπορούσε να καταστεί επικίνδυνη για την ασφάλεια του κοινού.

Όλες οι εκδηλώσεις μεταφέρονται για την επόμενη μέρα, την Κυριακή, 29 Μαΐου στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, αρχίζοντας από τις 15.00 το απόγευμα με δραστηριότητες για παιδιά και έφηβους.

Η Πορεία Υπερηφάνειας θα ξεκινήσει στις 17.30, θα διασχίσει τους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας και θα καταλήξει και πάλι στον Δημοτικό Κήπο με ένα εορταστικό πάρτι με πολλούς καλλιτέχνες, ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτό και χορό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ειδικοί απαντούν εάν υπάρχει η καλύτερη οδοντόβουρτσα για χρήση

Article featured image

Το 1967, ένα αγόρι έκλεψε μεσαιωνικά πλακάκια από μοναστήρι και τώρα επανεμφανίστηκαν σε κουτί με γλυκά

Article featured image

Tο ιπποποταμάκι που εντοπίστηκε να σπρώχνει τη νεκρή μητέρα του, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά των φροντιστών του