Το Capital.com.cy αποκτά τη δική του εφαρμογή

Η εξειδικευμένη σελίδα ειδήσεων για τον επιχειρηματικό και οικονομικό κόσμο Capital.com.cy - μέρος του Sigmalive Network- μεγαλώνει και αποκτά τη δική της εφαρμογή.  

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για την πληρέστερη εφαρμογή οικονομικής και επιχειρηματικής ενημέρωσης, κατάλληλη για εκείνους που ζητούν εμπεριστατωμένες απόψεις, ταχύτατες ειδήσεις και εξειδικευμένα άρθρα. 

Επίσης συμπεριλαμβάνει συνεχή ενημέρωση για διεθνείς δείκτες όπως ο Dow Jones, ισοτιμίες και χρηματιστηριακές αξίες των χρηματιστηρίων Κύπρου και Αθηνών. 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέρει ειδοποιήσεις μέσω push notifications, δυνατότητα προσθήκης άρθρων στα αγαπημένα, καθώς και προσθήκη των μετοχών του χρήστη για ευκολότερη παρακολούθηση.

 



 

Το περιεχόμενο της εφαρμογής δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει άρθρα που τον ενδιαφέρουν από ποικίλα θέματα που αφορούν την οικονομία, τον επιχειρηματικό κόσμο, την αγορά ακινήτων και τις διεθνείς εξελίξεις στην ενέργεια και πολιτική.

Η εφαρμογή είναι ιδανική για επιχειρηματίες που καλούνται να πάρουν γρήγορες αποφάσεις και να προσαρμοστούν στο οικονομικό περιβάλλον, όπως και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την διεθνή γεωπολιτική, ενέργεια, τραπεζικά συστήματα και αγορές. 

Με αυτόματη ενημέρωση κάθε δεκαπέντε λεπτά, η εφαρμογή του Capital Cy είναι ιδανική για χρήστες που επιδιώκουν να αποκτήσουν εκτεταμένες γνώσεις και εμπεριστατωμένη άποψη για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. 

Επίσης, περιλαμβάνονται οι απόψεις από τις διεθνώς αναγνωρισμένες Bloomberg και Deutsche Welle σε ειδικά θεματικά άρθρα.

Η συνεργασία με αυτά τα δύο διεθνή μέσα ενημέρωσης, προσφέρει στον χρήστη μια διαφορετική οπτική γωνία των γεγονότων, για πληρέστερη εικόνα των οικονομικών και επιχειρηματικών εξελίξεων.

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή στο AppStore και στο Google Play, για iPhones και Android αντίστοιχα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ