«Αυτοπεποίθηση: Αγαπώ και πιστεύω στον εαυτό μου» [εργαστήρια]

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου συνεχίζοντας την διοργάνωση εργαστηρίων με σκοπό την Ανάπτυξη Προσωπικών Δεξιοτήτων και την Ενδυνάμωση των Νέων, προγραμματίζει 2 εργαστήρια με θέμα την Αυτοπεποίθηση.

 


Article featured image
Article featured image

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00 – 20:00, στα Κεντρικά Γραφεία ΟΝΕΚ και το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 και ώρα 10:00 -13:00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας. 

Εισηγήτρια των εργαστηρίων θα είναι η κ. Άντρη Πέντα, Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Marketing,  Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Branding. 

Σκοπός των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν πώς να εστιάζονται στα δυνατά τους σημεία, να κάνουν τις σωστές επιλογές, να μάθουν να βάζουν εφικτούς και μετρήσιμους στόχους, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση τους και να επικεντρώνονται στο αποτέλεσμα που θέλουν για να μπορούν να απολαμβάνουν ένα βελτιωμένο και ισορροπημένο τρόπο ζωής. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής αποταθείτε στο 77 77 27 57 και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου www.onek.org.cy.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ