Φέτος πάμε όλοι στο Protaras Wind Youth Band Festival 2016

Η Συμφωνική Μπάντα Αρμονία του Δήμου Παραλιμνίου διοργανώνει από το 2005, το Παγκύπριο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην περιοχή Παραλιμνίου.

 


Article featured image
Article featured image

Μια διοργάνωση που έγινε θεσμός και ανά δύο χρόνια πραγματοποιείται στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, φιλοξενώντας με επιτυχία φιλαρμονικές από όλη την Κύπρο, αλλά και από το εξωτερικό. 

Η επιτυχία του φεστιβάλ, οδήγησε τους διοργανωτές στην αναβάθμιση του το περσινό καλοκαίρι, μετονομάζοντας το σε Protaras Wind Youth Band Festival -PWF 2015- με σκοπό να γίνεται κάθε χρόνο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις μπάντες που συμμετέχουν να συνυπάρξουν μουσικά, μέσα από τα διάφορα είδη μουσικής που προσφέρουν. 

Το Protaras Wind Youth Band Festival, αποτελεί πλέον μέρος του θεσμού «Παραλίμνια», που διοργανώνονται από το Δήμο κάθε καλοκαίρι, στην τουριστική περιοχή του Πρωταρά. 

Φέτος το Protaras Wind Youth Band Festival 2016, θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Ιουλίου στην Δημοτική Πλατεία στον Πρωταρά, μπροστά από το ξενοδοχείο Odessa, με ελεύθερη είσοδο προς το κοινό. 

Συμμετέχουν η Συμφωνική Μπάντα Αρμονία Δήμου Παραλιμνίου (Διοργανωτής), Η Ορχήστρα Νέων Σίνδου του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Μέσα Γειτονιάς και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Λεμεσού. 

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο Wind Youth Band Festival ή τηλεφωνικώς στο 99442594. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ