Η Αλέκα Κανελλίδου για πρώτη φορά στην Κύπρο

Μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την τζαζ.

 


Article featured image
Article featured image

Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια. 

H βελούδινη φωνή της, βαθιά, ερωτική και βραχνή, παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Για μία και μόνο εμφάνιση, την Τετάρτη 11 Μάϊου, θα έχουμε την τύχη να την απολαύσουμε στη μουσική σκηνή RED στη Λευκωσία. 

Η Αλέκα Κανελλίδου θα παρουσιάσει ένα σπέσιαλ πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «Μόλις χθες», έχοντας στο πλευρό της ένα νέο κουαρτέτο, με τον Τάκη Φαραζή να υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση. 

Με την αξεπέραστη φωνή της, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει στο χρόνο με υπέροχα τραγούδια, γνωστά και πιο άγνωστα, από το πλούσιο προσωπικό της ρεπερτόριο, καθώς και με αναπάντεχες διασκευές ελληνικών και διεθνών επιτυχιών. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια ενότητα με αμερικάνικα στάνταρντ, χωρίς να λείπουν και οι εκπλήξεις από το χώρο της τζαζ. Προσωπικές εξομολογήσεις, έντονα συναισθήματα και αγαπημένα τραγούδια με διαχρονική αξία, που μοιάζουν σαν να γράφτηκαν… μόλις χθες. 



*Χορηγοί επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο και περιοδικό Timeout

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ