Πάμε Εναλλάξ για να ακούσουμε TriCoolOre

Οι TriCoolOre, επιστρέφουν στο  Εναλλάξ, αυτή τη φορά παρέα με τον διεθνούς φήμης τρομπετίστα Παντελή Στόικο.

 


Article featured image
Article featured image

Την Πέμπτη, 19 Μαΐου και ώρα 20.30 στη Μουσική Σκηνή Εναλλάξ στη Λευκωσία.

Ιδιαίτερα εμφανές στη μουσική των TriCoolOre, είναι τα fusion στοιχεία όπου εκρηκτικοί ρυθμοί παντρεύονται με νοσταλγικές μελωδίες που μυρίζουν παράδοση.

Στοιχεία από διαφορετικά είδη δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα στο οποίο ενσωματώνεται η ελληνική έκφραση, ισορροπώντας ανάμεσα στο κοσμοπολίτικο άκουσμα της τζαζ και των ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.

Επηρεασμένοι από το υπόβαθρο της ελληνικής παράδοσης που κουβαλούν και χρησιμοποιώντας ιδιαίτερες ρυθμικές φόρμες σε συνδυασμό με μια έντονη δόση αυτοσχεδιασμού, οι Άγγελος Δούκας (πλήκτρα), Βασίλης Βασιλείου (τύμπανα, κρουστά) και Νίκος Δούκας (ηλεκτρικό μπάσο, λούπες) ξεφεύγουν από τα στερεότυπα και ακολουθούν τα δικά τους μουσικά μονοπάτια.

Μαζί τους στη σκηνή, ο Παντελής Στόικος , διεθνούς φήμης μουσικός και από τους σημαντικότερους τρομπετίστες των Βαλκανίων. Ο Στόικος, κινείται στους ήχους της περιοχής του με στοιχεία τζαζ και κλασικής μουσικής και αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει το δικό του στυλ πάνω στην παραδοσιακή μουσική.  Η πορεία του περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα, μεγάλο αριθμό συναυλιών σε όλη την Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αυστραλία.

Είσοδος: €10

Για κρατήσεις: 22430121

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ