Αυτή είναι η νέα πρέσβειρα της Dior

Ένα ακόμα μοντέλο επιστράτευσε η Dior για να προωθήσει τα νέα της προϊόντα από τη σειρά για μακιγιάζ της εταιρίας. Πρόκειται για τη μικρή αδελφή της Τζίτζι Χαντίντ, τη 19χρονη Μπέλα.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως ανακοίνωσε το ΑΠΕ, η Μπέλα Χαντίντ είναι η τελευταία πρέσβειρα για την Dior Makeup. Η ανακοίνωση αυτή δεν θεωρείται έκπληξη καθώς η Μπέλα τον τελευταίο χρόνο ολοένα και περισσότερο εδραιώνεται στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Από την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του MET Gala μέχρι τις Κάννες και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό V96, δίνοντας το δικό της στίγμα στη βιομηχανία της μόδας και των social media.

Η μέρα της ανακοίνωσης του 19χρονου μοντέλου ως πρέσβειρα της σειράς μακιγιάζ του οίκου Dior δεν ήταν τυχαία, αφού χθες βράδυ η Μπέλα συμμετείχε στο σόου του πολυτελούς οίκου που έγινε στο Ανάκτορο Μπλενχάιμ του Λονδίνου.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό WWD η Μπέλα Χαντίντ θα πρωταγωνιστήσει σε μία σειρά διαδικτυακών βίντεο μαζί με τον διευθυντή της Dior makeup, Πίτερ Φίλιπς.

Η προβολή των βίντεο θα ξεκινήσει από τις 6 Ιουνίου.

 

Bella Hadid, Dior Cruise


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ