Η Λεμεσός ροκάρει και φέτος

Για ακόμη μια χρονιά η Λεμεσός διοργανώνει το Rock City Fest, στο χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας, με αγαπημένους καλλιτέχνες.

 


Article featured image
Article featured image

Φέτος το φεστιβάλ θα ταρακουνήσει με τους ήχους του ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ενώ μαζί του θα συμμετέχουν η Sadahzinia από τους Active Member, ο B.D.Foxmoor και ο Dj Booker, ο Γιώργος Μορφής και οι Ισοβίτες.

«Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου ‘Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος’ που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987, που ψευτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ, μέχρι και σήμερα. 

Εκτός από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας, θα έχουν ιδιαίτερη θέση τραγούδια και άλλων μουσικών συνοδοιπόρων, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του ’90 κι έφτασε μέχρι σήμερα αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με photoshop για να υπάρχει» γράφει ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Το Lemesos Rock City Festival θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου στις 20:00.

Προπώληση εισιτηρίων στο tickethour.com.cy

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ