Τρίτη και Τετάρτη στο Σκαλί ο Αλκίνοος [βίντεο]

Μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία κλείνει με δύο live στις γειτονιές που μεγάλωσε.

 


Article featured image
Article featured image

Το Κούριο στη Λεμεσό, το Σάββατο, γέμισε ασφυκτικά ενώ και το Παττίχειο στη Λάρνακα, την Κυριακή, είχε πάρα πολύ κόσμο. Μένει να δούμε αν και οι δύο συναυλίες στο Σκαλί θα έχουν κάτι από την περσινή εξαιρετική ατμόσφαιρα στον αμφιθέατρο της Αγλαντζιάς.

Μια σειρά παραστάσεων και μια βαλίτσα που πέρασε από 13 ευρωπαϊκές πόλεις –από Ελβετία, Γερμανία, Τσεχία, Γαλλία Βέλγιο και Λουξεμβούργο- κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη γενέτειρα του Αλκίνοου και δη στις γειτονιές όπου ο ίδιος μεγάλωσε.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς Γιώργο Καλούδη (τσέλο, λύρα), Μανόλη Πάππο (μπουζούκι, λαούτο), Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα) και Δημήτρη Τσεκούρα (κοντραμπάσο), ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ψάχνεται σε καινούριους μουσικούς πειραματισμούς και κάνει στους φίλους τους άλλη μία καθόλα ποιοτική πρόταση.

Οι συναυλίες στο Σκαλί Αγλαντζιάς, την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Ιουνίου, αρχίζουν στις 21.00, ενώ απ’ ότι μάθαμε από φίλους που ήταν στο Κούριο αλλά και το Παττίχειο, η παράσταση διαρκεί σχεδόν 3 γεμάτες ώρες!

Τα εισιτήρια είναι στα €20 (προπώληση) & €23 (στην είσοδο).

Σημεία προπώλησης:

Περίπτερο Οκτάγωνο (Σταυροβουνίου 15, Λεωφόρος Σταυρού Τηλ. 22492358)

Περίπτερο Μάρω (Λεωφόρος Λάρνακος 119Α, Αγλαντζιά Τηλ. 22332052)



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: ΤΟ ΦΩΣ (ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ) ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ

 

Πιο κάτω μερικά βίντεο που αναρτήθηκαν στο youtube από κόσμο που ήταν το Σάββατο στο Κούριο:

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ