Η ΚΕΑΝΙΤΑ έγινε γιαουρτάκι

Η αγαπημένη ΚΕΑΝΙΤΑ των παιδιών πλέον θα τρώγεται κιόλας, σε κυπελάκι και σε δύο διαφορετικές σούπερ γεύσεις, μπανάνα και φράουλα, με σοκομπιλάκια και κουταλάκι σε ξεχωριστό καπάκι.

 


Article featured image
Article featured image

Εμπλουτισμένο με ασβέστιο, βιταμίνη D και με μόνο 1,7% λιπαρά, το νέο ΚΕΑΝΙΤΟεπιδόρπιο προσφέρεται σαν μία γευστικά απολαυστική επιλογή για πρόγευμα ή σνακ, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα λανσάρουμε μία νέα σειρά προϊόντων ως επέκταση του πολυαγαπημένου brand της ΚΕΑΝΙΤΑ. Η ΚΕΑΝΙΤΑ αποτελεί πλέον πρότυπο εξέλιξης και ανάπτυξης  ενός πετυχημένου brand με 35 χρόνια παρουσία στην αγορά, έχοντας δημιουργήσει μια ολόκληρη κουλτούρα, σύμβολο ανεμελιάς και διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους», δήλωσε σχετικά η Brand Manager της ΚΕΑΝΙΤΑ Μαρία Οδυσσέως.

«Ως εκ τούτου, θεωρούμε την προϊοντική επέκταση αυτή σαν φυσική εξέλιξη της πορείας του brand και την αρχή μιας νέας εποχής γι’ αυτό. Με γνώμονα τη προσεγμένη και ισοζυγισμένη διατροφή για τα παιδιά που είναι η φιλοσοφία της ΚΕΑΝΙΤΑ, επιλέξαμε αυτό το θρεπτικό προϊόν και είμαστε βέβαιοι πως το ΚΕΑΝΙΤΑ γιαουρτάκι θα ικανοποιήσει τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους μας φίλους».

Η πρώτη διανομή έχει ήδη ολοκληρωθεί και το νέο παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού της ΚΕΑΝΙΤΑ βρίσκεται ήδη στα ψυγεία των σουπερμάρκετ, περιπτέρων και φούρνων σε ολόκληρη την Κύπρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ