Ένας πρίγκιπας εξώφυλλο σε gay περιοδικό [για πρώτη φορά]

Την ακτιβιστική πορεία της μητέρα του Πριγκίπισσας Νταϊάνα, φαίνεται να ακολουθεί ο Δούκας του Cambridge, Πρίγκιπας William, αφού με πρόσφατη φωτογράφιση του, κατέρριψε πολλά ταμπού και στερεότυπα.

 


Article featured image
Article featured image

Ο William την Τετάρτη που μας πέρασε, έγραψε τη δική του ιστορία, αφού έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που έδωσε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το γνωστό gay περιοδικό «Attitude». 


Πρέπει όλοι μας είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που είμαστε και κανείς δεν έχει λόγο να κρύβεται ή να ντρέπεται, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας στη συνέντευξη του. 


Ο λόγος ήταν βεβαίως η πρόσφατη δολοφονική επίθεση σε gay club στο Ορλάντο, με τον Πρίγκιπα να υπογράφει το βιβλίο συλληπτηρίων, τονίζοντας πώς κανείς δεν πρέπει να γίνεται στόχος bullying για τη σεξουαλική του ταυτότητα. 

Ο William συναντήθηκε με ομάδα LGTBI ακτιβιστών στα ανάκτορα του Kensington, με τους οποίους συνομίλησε για τα προβλήματα του εκφοβισμού, την χαμηλή αυτοεκτίμηση που προκαλείται από όλο αυτό στα θύματα, τις απόπειρες αυτοκτονίας, αλλά και τις διατροφικές διαταραχές, την κατάθλιψη και την τοξικομανία. 

 



Η κίνηση αυτή του William πάντως, έρχεται να προσθέσει στην ήδη αυξημένη δημοτικότητα του ιδίου και να αυξήσει τις φήμες περί διαδοχής της Ελισάβετ στο θρόνο. 

«Τα gay και trans άτομα που γνώρισα μέσω του περιοδικού, είναι ιδιαίτερα γενναίοι και δίνουν ελπίδα και όνειρο σε όσους φοβούνται να μιλήσουν για όλο αυτό που τους συμβαίνει. Όλοι μαζί πρέπει να πολεμήσουμε το bullying, όπου και αν αυτό συμβαίνει. Πρέπει όλοι μας είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που είμαστε και κανείς δεν έχει λόγο να κρύβεται ή να ντρέπεται», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας στη συνέντευξη του. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ