Ξυρίζουμε το κεφάλι μας για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Οργάνωσε την ομάδα σου, διάλεξε το νούμερο που θα κουρέψεις τα μαλλιά σου, μάζεψε όσα χρήματα μπορείς από τους φίλους σου (ελάχιστη εισφορά 10ευρώ) και ετοιμάσου για το 3ο Head Shave Challenge 2016.

 


Article featured image
Article featured image

Το φιλανθρωπικό κούρεμα, το οποίο έχει γίνει θεσμός, οργανώνεται από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τα εστιατόρια McDonald’s, με όλα τα έσοδα της υπόθεσης να πηγαίνουν στο Ronald McDonald Ηouse Charities Κύπρου και στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. 

Αν βρεθείς εκεί, μπορείς να επιλέξεις να κουρέψεις το γένι ή τα μαλλιά σου στο μέγεθος που επιθυμείς και βοήθησε και εσύ για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία. 

Αν σε βολεύει Λευκωσία, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου από τις 11 ως τις 18:00 The Mall of Cyprus, ενώ αν προτιμάς Λεμεσό τότε θα βρεθείς στο My Mall στις 11 Ιουνίου τις ίδιες ώρες. 



Για πληροφορίες και συμμετοχές στο 22 210 858 ή online music.net.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αυτό που βλέπετε είναι στολή Halloween και μέσα της κρύβεται ένα πασίγνωστο μοντέλο

Article featured image

«Never big enough»: Στα άδυτα της βιομηχανίας μεγέθυνσης πέους (που γνωρίζει τεράστια άνθηση)

Article featured image

Για πρώτη φορά χορηγήθηκε σε άνθρωπο ιός που σχεδιάστηκε από την τεχνητή νοημοσύνη