Δωρεάν ψυχολογική στήριξη σε όσους έζησαν την καταστροφική φωτιά από το Hope For Children

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός «Hope For Children» UNCRC Policy Center, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τη βοήθεια του στα θύματα της πυρκαγιάς, που εξακολουθεί να μαίνεται, ανακοίνωσε πώς θα παράσχει δωρεάν ψυχολογική στήριξη σε όσους την χρειάζονται.

 


Article featured image
Article featured image

«Το Hope For Children UNCRC Policy Center εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την ανείπωτη και συνεχιζόμενη οικολογική καταστροφή από την πυρκαγιά στις ευρύτερες περιοχές Ευρύχου και Σολέας, και σε μια κίνηση στοιχειώδους κοινωνικής αλληλεγγύης θα παράσχει δωρεάν ψυχολογική στήριξη σε οικογένειες και παιδιά που ήρθαν αντιμέτωποι με το καταστροφικό φαινόμενο». 


Οι εξειδικευμένοι ψυχολόγοι του Οργανισμού θα τεθούν σε 24ωρη ετοιμότητα μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 22103234, ώστε να προσφέρουν με άμεσο τρόπο βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται. 


«Η Κύπρος, έχοντας μακρά εμπειρία ανάκαμψης, μετά από μεγάλες καταστροφές, μπορεί και πρέπει να αποκαταστήσει τον χαμένο φυσικό πλούτο που άλλωστε δεν ανήκει σε εμάς αλλά τον έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας. Το ‘Hope For Children’ UNCRC Policy Center θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ