Κύπριος κάνει το ταξίδι Κρήτη–Κύπρος με SUP

Ο Κύπριος προπονητής κωπηλασίας, Κώστας Συμεωνίδης, πρόκειται να επιχειρήσει να διανύσει με SUP, θαλάσσια διαδρομή συνολικής απόστασης 700 χιλ., ξεκινώντας από την Κρήτη και καταλήγοντας στη Λεμεσό.

 


Article featured image
Article featured image

Στόχος του, η οικονομική στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.

Η προσπάθεια του Κώστα Συμεωνίδη, θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 19 Αυγούστου, αποτελώντας την μεγαλύτερη απόσταση που μέχρι στιγμής έχει επιχειρήσει να διανύσει στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του.

Σημειώνεται πως ο Κώστας Συμεωνίδης τo 2013,  μαζί με τον Νίκο Καραολή, ολοκλήρωσαν με επιτυχία μια διαδρομή 80 χιλιομέτρων όρθιας σανδοκωπηλασίας σε 12 ώρες από την Πάφο στη Λεμεσό, συγκεντρώνοντας 13,900 ευρώ  για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.

Το 2014 συγκεντρώθηκαν 35 χιλιάδες ευρώ για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, με διαδρομή 400 χιλιομέτρων, από το Καστελόριζο στη Λεμεσό.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Κωπηλατώ για τη Ζωή, Κωπηλατώ για τα Παιδιά», στηρίζεται από χορηγούς αλλά και τις εισφορές του απλού κόσμου και φέτος τα χρήματα θα δοθούν για οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ