Οχιά βγήκε βραδινή βόλτα... λίγο έξω από τη Λεμεσό

Ένα νέο περιστατικό με εμφάνιση οχιάς, σημειώθηκε χθες το βράδυ στην επαρχία Λεμεσού.

 


Article featured image
Article featured image

Ο ιδιοκτήτης του Ερπετολογικού Κέντρου Κύπρου και γητευτής φιδιών Γιάννης Αγγελή, με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, μας ενημέρωσε για το καινούργιο περιστατικό, συνοδεύοντάς το με φωτογραφίες από το σημείο όπου εμφανίστηκε η οχιά, με την πρωταγωνίστρια σε πρώτο πλάνο.

Όπως μας πληροφόρησε ο Αγγελή, λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τόσο οι οχιές όσο και τα υπόλοιπα φίδια, προτιμούν να κυκλοφορούν τις βραδινές ώρες που το κλίμα είναι πιο δροσερό και ευχάριστο.

Σημειώνει, επίσης, ότι κυκλοφορούν με ιδιαίτερη προσοχή ενώ επιλέγουν σημεία και περιοχές με υγρασία και περιορισμένη ορατότητα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε σε οικία λίγο έξω από την πόλη της Λεμεσού, και η οχιά είναι αρκετά μεγάλου μεγέθους.







Το τελευταίο show για φέτος

Μια βασιλική κόμπρα 5m, 3 μέτρα κροκόδειλος από το Νείλο, και πολλά άλλα εντυπωσιακά ερπετά θα λάβουν μέρος στο τελευταίο event του καλοκαιριού, που θα πραγματοποιήσει στη Λεμεσό ο Γιάννης Αγγελή. 

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο Θέατρο Ένα (πλατεία Κάστρου) θα δοθούν για το κοινό τέσσερις παραστάσεις διάρκειας 90 λεπτών, στις 10:30, 12:30, 15:00 και 17:00.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ