Αυξάνεται η υγρασία, σε υψηλά επίπεδα και η θερμοκρασία

Σχετικά θερμές αέριες μάζες και εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζουν την περιοχή. Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά που θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και θα έχει πιθανότητα για μεμονωμένη βροχή. 

 


Article featured image
Article featured image

Οι άνεμοι θα είναι κυρίως βορειοδυτικοί, έως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 με 4 μποφόρ. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τοπικά στα παράλια θα εμφανιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. 

Αύριο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 – 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό, στους 32 – 36 βαθμούς στα παράλια και στους 25 στη Χιονίστρα. 

Την Κυριακή ο καιρός συνεχίζει να είναι ηλιόλουστος, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο κατά ένα βαθμό κελσίου. Οι άνεμοι ενισχύονται σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. 

Τη Δευτέρα ο καιρός συνεχίζει να είναι ηλιόλουστος, ενώ οι άνεμοι θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με την Κυριακή, με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση. Την Τρίτη και την Τετάρτη την περιοχή θα επηρεάζουν ασταθείς αέριες μάζες και χαμηλή πίεση. 

Μετά τη διάλυση της πρωινής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί παντού ηλιόλουστος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά τις απογευματινές ώρες, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. 

Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση, αλλά η υγρασία αυξάνεται σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. 

Τις επόμενες 72 ώρες, θα σημειώνονται πολύ ισχυρές καταιγίδες σε Ιταλία, Βαλκάνια και Κεντρική Ευρώπη, όπου τοπικά τα φαινόμενα θα είναι πολύ ακραία.



*Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το http://www.kitasweather.com/


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ