Η τυχερή αναγνώστρια της CITY που θα δει live τους Muse

Οι Muse έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα, για μια εμφάνιση στο EJEKT Festival και μία τυχερή αναγνώστρια της CITY θα βρίσκεται εκεί για να τους δει live.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, τα 2 εισιτήρια σε VIP θέσεις, που προσέφερε η Travelhouse σε συνεργασία με τη CITY, πήγαν στα χέρια της Βάσως Κακότα, η οποία παραλαμβάνοντας το δώρο της μάς ανέφερε γεμάτη ενθουσιασμό πως, με το που της ανακοινώθηκε πως είναι η μεγάλη τυχερή, φρόντισε ήδη να κλείσει τα αεροπορικά εισιτήρια.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως το κορυφαίο ίσως ροκ συγκρότημα του πλανήτη, οι Muse, θα είναι οι headliners της δεύτερης ημέρας του EJEKT Festival, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Η εμφάνισή τους αυτή πραγματοποιείται στο απόγειο της απίστευτης καριέρας τους κι ενώ έχουν μόλις κερδίσει το βραβείο Grammy του καλύτερου rock album της χρονιάς, για το «Drones».

Το εντυπωσιακό setlist της «Drones World Tour» ξεπερνάει τις δύο ώρες και περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας τους, στη διάρκεια της οποίας έχουν πουλήσει πάνω από 20.000.000 δίσκους, έχουν φτάσει με 5 διαφορετικούς δίσκους στο Νο1 των charts της Μεγάλης Βρετανίας, έχουν δει πολλά albums και singles τους να γίνονται πλατινένια και χρυσά σε πολλές χώρες και έχουν κερδίσει τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας (Grammy, Brit, MTV, Kerrang!, NME, Q, Ivor Novello, κλπ).

 

Η Βάσω (δεξιά) παραλαμβάνει το δώρο της από την Γιώτα Κούμουρου της CITY


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ