Μαθαίνουμε τον κόσμο του κρασιού στο ξενοδοχείο Αμαθούς

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, ο Κυπριακός Οργανισμός Sommeliers, διοργανώνει και φέτος μια σειρά εκπαιδευτικών μαθημάτων με επίκεντρο το κρασί και την τέχνη του Sommelier.

 


Article featured image
Article featured image

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων, αφορά όσους επιθυμούν να εξελίξουν τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό τους, στον ευρύτερο κλάδο της εστίασης, ανακαλύπτοντας τον εκπληκτικό κόσμο του κρασιού, μέσα από την εμπειρία επαγγελματιών του χώρου. 

Όσοι συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από του καλύτερους sommeliers και επαγγελματίες κρασιού της Κύπρου, εξασφαλίζοντας μια πληρότητα και εγκυρότητα γνώσεων και εμπειριών. 

Τα μαθήματα ξεκινούν την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, με 4ωρα εβδομαδιαία προγράμματα κάθε Πέμπτη, έως τις 24 Νοεμβρίου. Συνολικά οι ώρες διδασκαλίας ανέρχονται στις 24, ξεκινώντας από τις 10:00 το πρωί, μέχρι τις 14:15, συμπεριλαμβανομένου διαλλείματος διάρκειας 15 λεπτών.

Όσοι εγγραφούν νωρίς θα πληρώσουν 200 ευρώ, ενώ όσοι εγγραφούν αργότερα, η εγγραφή θα κοστίσει 250 ευρώ. Η πλήρης συμμετοχή και ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στο τεστ, θα εξασφαλίσει μια δωρεάν εγγραφή, στο Παγκύπριο Οργανισμό Sommelier. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, και για αντίγραφο της αίτησης επικοινωνήστε με την Alissa Gorchinnskaya -galissik@yahoo.com η στο 96-584647 Marcos Zambartas- Zambartasm@gmail.com ή στο 99-615566


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ