Μνημείο Ηλιθιότητας στην Αγλαντζιά; Really?

Εμείς την τελευταία βδομάδα ασχολούμασταν ήσυχα και ωραία με τα Πόκεμον μας. Από πού μας ξεπετάχτηκε αυτή η -πιο Πόκεμον απ’ τα Πόκεμον εισήγηση- για ανέγερση Μνημείου Ηλιθιότητας στην Αγλαντζιά, δεν ξέρουμε. Αν θα προχωρήσει, όμως, ο Δήμος με την εισήγηση αυτή, ας κάνει μία νύξη στη Nintendo να μας βάλουν εκεί κάμποσα Πόκεμον, να έχουμε λόγο να το επισκεφτούμε κιόλας. Αν σας ακούγεται ηλίθια η πρότασή μας τότε το Μνημείο Ηλιθιότητας έχει ένα επιπλέον λόγο ύπαρξης.

 


Article featured image
Article featured image

Γράφει η Μαρία Γρηγορίου

 

Απ’ όλα τα κουλά που έχουμε ακούσει μες αυτή τη χώρα, αυτό ήρθε για να μας αποτελειώσει κι αφορά σε εισήγηση που κατατέθηκε στον -κατά τα άλλα- συμπαθητικό Δήμο Αγλαντζιάς, από τον δημοτικό σύμβουλο του ΔΗΚΟ Μαρίνο Κλεάνθους.

Ο κύριος Κλεάνθους, που ελπίζουμε να μην ξέμεινε από εισηγήσεις, είπε να το… τερματίσει και στράφηκε στην always trending  αρχαιοελληνική σοφία για έμπνευση. Πρότεινε λοιπόν την ανέγερση μνημείου όπου θα αναγράφεται το ρητό του Μενάνδρου, «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Κατέθεσε λοιπόν, με την πιο κάτω επιστολή, την εισήγησή του στον Δήμαρχο Αγλαντζιάς:

 

 

Διαβάζοντας την επιστολή, το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε ήταν πως θα δίναμε τα πάντα να ήμασταν Πόκεμον μες την αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αγλαντζιάς όταν θα συζητείται το εν λόγω θέμα.

Ηλίθια σκέψη; Δεν πειράζει, κάντε μας ένα μνημείο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ