Έρχεται το «Bad Moms» στα K Cineplex

Μπορεί η Mila Kunis να φαίνεται σαν την τέλεια μαμά του Χόλυγουντ, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν διαφέρει και πολύ από όλες τις μαμάδες του κόσμου.

 


Article featured image
Article featured image

Με αφορμή τη νέα της ταινία ‘Bad Moms’ στην οποία υποδύεται την… «κακιά» μαμά, η Kunis μίλησε στο Babble και εκμυστηρεύτηκε ότι μερικές φορές κάπως έτσι νιώθει και στην πραγματικότητα. Μάλιστα, διηγήθηκε το περιστατικό όπου ξέχασε να δέσει την κόρη της στο κάθισμα αυτοκινήτου όταν αυτή ήταν ακόμη βρέφος, αφήνοντας την ίδια πανικοβλημένη και κάτασπρη από το φόβο της.

Η Mila δήλωσε πως αν και αρχικά δεν ήθελε να μοιραστεί αυτή τη ντροπιαστική εμπειρία με κανέναν, άλλαξε γνώμη κατά τα γυρίσματα του ‘Bad Moms’ αφού συνειδητοποίησε ότι είναι σημαντικό για τους γονείς να μοιράζονται τέτοιου είδους ιστορίες για να καταλάβουν ότι όλοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις. Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός των δύο σεναριογράφων της ταινίας Jon Lucas και Scott Moore. Κι αν αναρωτιέστε πώς γίνεται οι σεναριογράφοι της απόλυτης ανδρικής κωμωδίας «The Hangover» να έγραψαν μια κωμωδία που αποκαθιστά την αλήθεια πίσω από τις «τέλειες μαμάδες», η απάντηση είναι απλή.

Όπως δήλωσε ο Lucas «υπάρχει μια πίεση προς τις μαμάδες να έχουν ένα τέλειο προσωπείο προς τον έξω κόσμο, να προσποιούνται ότι όλα είναι εύκολα, ήρεμα και ευτυχισμένα. Αυτό όχι μόνο είναι φοβερά δύσκολο, αλλά είναι και άδικο». Μάλιστα οι δύο σκηνοθέτες και σεναριογράφοι διοργάνωσαν μια σειρά δείπνων με διάφορες μητέρες, οι οποίες ήταν έτοιμες να μιλήσουν εκτενώς για τις εμπειρίες τους.

Εμπειρίες αληθινές που μοιράζεται η μια με την άλλη και που συνήθως δεν θίγονται στις ταινίες.

 

Το αποτέλεσμα αυτών των… εξομολογήσεων μπορούμε να απολαύσουμε στην ξεκαρδιστική κωμωδία ‘Bad Moms’ που εξιστορεί την φαινομενικά τέλεια ζωή της Amy (Mila Kunis) η οποία έχει έναν πολύ καλό γάμο, δύο έξυπνα παιδιά, ένα όμορφο σπίτι και μια ενδιαφέρουσα καριέρα. Όμως, αισθάνεται ότι είναι στα όριά της προσπαθώντας να προλάβει όλες τις υποχρεώσεις και έπειτα από μια αναπάντεχη δημόσια έκρηξη, ενώνει δυνάμεις με τις δύο εξίσου υπερ-αγχωμένες μαμάδες, την Kiki (Kristen Bell) και την Carla (Kathryn Hahn). Μαζί αποφασίζουν να απελευθερωθούν από τα δεσμά των συμβατικών υποχρεώσεων, ξεκινώντας ένα τρελό γλέντι ελευθερίας, διασκέδασης και ανευθυνότητας.

Το αποτέλεσμα; Οι τρεις μητέρες μπαίνουν σε τροχιά σύγκρουσης με την τελειομανή, σοβαροφανή και αυστηρή επικεφαλής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Την ταινία μπορείτε να απολαύσετε από 28 Ιουλίου σε όλα τα K Cineplex.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ