Στη Λεμεσό γιορτάζουν την αυγουστιάτικη πανσέληνο

Είναι η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού εξ ου και πρέπει να τη γιορτάσουμε όπως της αρμόζει!

 


Την «αυγουστιάτικη πανσέληνο» θα τιμήσει ο Δήμος της Λεμεσού, στο Θεατράκι της Προκυμαίας, με συναυλία υπό το σεληνόφως.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 18 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, θα δοθεί συναυλία, στο Θεατράκι που βρίσκεται στην ανατολική άκρη της παραλιακής Επίχωσης, με τη Γεωργία Κόμπου (μαντολίνο-μπουζούκι) και τον Κωνσταντίνο Οικονομίδη (κλασσική κιθάρα).

 

Από την άλλη, το «Κανάλι 6» συνεχίζει μια παράδοση 20 χρόνων τιμής στην αυγουστιάτικη πανσέληνο, αφού κάθε χρόνο διοργανώνει καλλιτεχνική εκδήλωση στο Πάρκο Γλυπτικής του Φίλιππου Γιαπάνη «Μικρή Σαλαμίνα», στη Φασούλα.

Στη φετινή εκδήλωση για το αυγουστιάτικο φεγγάρι, που θα γίνει στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης 18 του μήνα, συμμετέχουν οι Βασιλική Αναστασίου, Σώτος Γονιός, Κωνσταντίνος Ζορμπάς, Γιώργος Κολιάς, Φάνης Κρίγκος, Ανδρέας Παντελή, Σοφία Προίμου, Μιχάλης Τερλικκάς, Έλενα Χειλέτη, Φίλιππος Σοφιανός, Κώστας Χατζηχριστοδούλου και Μιχάλης Παπαευαγόρου. Ο συντονισμός και η επιμέλεια της εκδήλωσης ανήκει στον φιλόλογο και μουσικό παραγωγό Κωνσταντίνο Καρεμφύλλη, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Φωτογραφία: Γιώργος Κωνσταντίνου


Σχετικα

30 χρόνια από την πτήση του «αόρατου αεροπλάνου» (B-2 Stealth)

Μαντέψτε πού μπορεί να έκρυψε ναρκωτικά ο τύπος της εικόνας για να περάσει τον έλεγχο του αεροδρομίου

Η πιο αέρινη μουσική γιορτή του καλοκαιριού επιστρέφει για έκτη χρονιά

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Buzzfeed για τον τρόπο που αντιμετώπισαν gay πρόσφυγες στην Αυστραλία

Απόψε «παίζει» πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης ορατή από την Κύπρο με γυμνό μάτι

Επιστρέφει 20 χρονιά μετά