Από το Hong Kong στον Στρόβολο για να διδάξουν πολεμικές τέχνες

Μετά από μια δεκαετία στο Hong Kong, όπου διδάχθηκαν και δίδαξαν πολεμικές τέχνες, pilates, πνευματική ισορροπία και διαλογισμό, η Heather και ο John Cogan, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την μητρόπολη της Άπω Ανατολής και να εγκατασταθούν στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Στόχος τους να βοηθήσουν στη μείωση και την εξάλειψη του stress, του άγχους, της κατάθλιψης, του φόβου, του φόβου και της φυσικής εξάντλησης. Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, οι πολεμικές τέχνες τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει το πραγματικό τους νόημα δημιουργώντας μια λανθασμένη εικόνα στο ευρύ κοινό.

Μέσα από προγράμματα που συνδυάζουν την πνευματική καθοδήγηση, με τέχνες όπως το Kung Fu, το Pilates και τον διαλογισμό, η Heather και ο John επιδιώκουν την πνευματική γαλήνη και την εσωτερική ισορροπία για τον κάθε έναν από εμάς. 

«Το Wing Chun γεννήθηκε σε ναούς Σαολίν. Το πραγματικό Wing Chun δεν έχει να κάνει μόνο με το να μάθεις να χτυπάς δυνατά, αφορά κυρίως την ανακάλυψη της ενέργειας που κρύβεις μέσα σου, και την πραγματική δύναμη που προέρχεται μέσα από την ηρεμία και τη γαλήνη του μυαλού», αναφέρει η Heather Cogan. 

 Αν κάποιος αναλύσει τους κινέζικους χαρακτήρες με τους οποίους γράφονται οι Πολεμικές Τέχνες, θα ανακαλύψει πώς το πραγματικό μήνυμα που δίνουν είναι η απουσία βίας. 

Αυτή είναι και η βασική αρχή που πρεσβεύουν ο John και η Heather, με τη δημιουργία του Peace By Praxis στον Στρόβολο. Διδάσκουν τον πνευματικό δρόμο, μέσα από τις πολεμικές τέχνες. Μέθοδος κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, φυσική κατάσταση και υπόβαθρο. 

Η Heather και ο John είναι και οι δύο πτυχιούχοι masters του Wing Chun Masters, δάσκαλοι Pilates και εκπαιδευμένοι χειροπράκτες. Όλα τα προγράμματα είναι εξαιρετικά δομημένα, ενώ δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου. Ένα μονοπάτι για την αυτοεξέλιξη, και την πνευματική πραγμάτωση, που εξελίσσεται σε παγκόσμιο trend. 

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τα μαθήματα και τα προγράμματα επισκεφθείτε το www.peacebypraxis.com ή καλέστε το 99063174.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ