Πάμε στο Ξενοδοχείο ο Παράδεισος

Μια έξοχη φαρσοκωμωδία του Ζώρζ Φεντώ, στην οποία ο Γάλλος συγγραφέας επιχειρεί να καυτηριάσει τον καθωσπρεπισμό της αστικής τάξης και την αδυναμία των μελών της να ικανοποιήσουν τις βαθύτερες τους επιθυμίες, επειδή αυτές δεν ταυτίζονται με τα κοινωνικά ‘πρέπει’. 

 


Article featured image
Article featured image

Μέσα σε ένα κρεσέντο ευτράπελων και κωμικοτραγικών καταστάσεων, ο ένας προσπαθεί να κρυφτεί από τον άλλον, επειδή κανείς δεν είναι ο εαυτός του, αλλά είναι αυτό που οι ‘Άλλοι’ επιθυμούν για αυτόν. Το κωμικό είναι συνάμα τραγικό, όταν ο άνθρωπος βλέπει μέσα σε αυτό τον εαυτό του, την κατάντια του ή καλύτερα την τραγική αδυναμία του να ζήσει και να επιλέγει ελεύθερα.

Οι Αντι-Δρώντες ανεβάζουν την κωμωδία του Γάλλου συγγραφέα Ζώρζ Φεντώ «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος», σε διασκευή και σκηνοθεσία του Βασίλη Χατζηστυλλή. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», στη Λευκωσία. Θα ακολουθήσουν άλλες πέντε προγραμματισμένες παραστάσεις στον ίδιο χώρο, στις 3, 4, 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016. 

Στο πιάνο και στο τραγούδι η Γεωργία Μαζέρη και η Κωνσταντίνα Παπαμαρκίδου. 

Είσοδος: €10

Τηλέφωνο κρατήσεων: 96462213 (μεταξύ των ωρών 10:00-13:00 και 16:00-19:00)

*Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων, ωστόσο οι θέσεις δίνονται με τη σειρά προσέλευσης στο θέατρο. Οι θεατές πρέπει να βρίσκονται στο θέατρο μέχρι τις 8:00 μ.μ. το αργότερο, γιατί στις 8:30 μ.μ. ΑΚΡΙΒΩΣ κλείνουν οι θύρες.


 

ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ