Έρχονται τα πρώτα «Βραβεία Νεολαίας Κύπρου»

Με στόχο την ανάδειξη θετικών προτύπων, ην ενθάρρυνση των Κύπριων νέων και την επιβράβευση των νέων που διακρίνονται στους τομείς δραστηριοποίησής τους, ο Συνεργατισμός και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνουν τα πρώτα «Βραβεία Νεολαίας 2016».

 


Παράλληλα, οι διοργανωτές έχουν ως στόχο να ενθαρρύνουν τους βραβεύσαντες να συνεχίσουν τις προσπάθειες και το έργο τους, αλλά και όλους τους νέους ώστε να πιστέψουν στις δυνατότητες τους και να πετύχουν τους στόχους τους. 

Επιδίωξη των διοργανωτών είναι επίσης τα «Βραβεία Νεολαίας» να καθιερωθούν ως ένας σημαντικός θεσμός, αναγνωρισμένος από την κοινωνία, αλλά πρωτίστως από τη νεολαία, που θα αποτελεί τον κατ’ εξοχήν θεσμό ανάδειξης του έργου και των δράσεων των νέων. 

Οι βραβευθέντες θα επιλεγούν μέσα από μια αντικειμενική και αδιάβλητη διαδικασία, με τις υποψηφιότητες να αξιολογούνται από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από διακεκριμένα πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας. 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι 30 Σεπτεμβρίου 2016.Για τους Όρους Συμμετοχής, το Έντυπο Υποβολής Υποψηφιότητας, αλλά και τα Κριτήρια Αξιολόγησης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας, ενώ για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το 22402624/22402618 ή στο email youthawards@onek.org.cy.

 


Σχετικα

Εργαστήρι σπέρματος ταύρων πήρε φωτιά και η πόλη «ντύθηκε» στα λευκά

Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

«Πνάσε. Ούλλα εννά παν καλά»

5 εικόνες από τους κυπριακούς δρόμους που θα ζήλευε ακόμα και ο τύπος με τη φόρμουλα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)