Με drone θα κάνει delivery πλέον η Domino’s Pizza

Οι λάτρεις της πίτσας, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν το αγαπημένο τους γεύμα στο σπίτι, με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου drones, που θα έχουν βέβαια και το ανάλογο μέγεθος.

 


Μια καινοτομία που θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν πρώτοι στον κόσμο οι κάτοικοι της Νέας Ζηλανδίας, έπειτα από συμφωνία της παγκόσμιας αλυσίδας Domino’s Pizza Enterprises και της εταιρίας ανάπτυξης εναέριων μη επανδρωμένων οχημάτων Flirtey. 

Οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν προκειμένου να υλοποιήσουν και να αναπτύξουν την πρώτη εμπορική υπηρεσία διανομής πίτσας με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, παγκοσμίως. 

«Η Domino`s Pizza και η Flirtey, επέλεξαν τη Νέα Ζηλανδία για τις δοκιμές που θα πραγματοποιήσουν, καθώς διαθέτουμε ευέλικτους κανόνες εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι ενθαρρύνουν την καινοτομία, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ασφάλεια», ανέφερε ο Υπουργός Μεταφορών της χώρας Σιμόν Μπρίτζες. 

Η νέα νομοθεσία τέθηκε σε εφαρμογή στη Νέα Ζηλανδία, από τον Αύγουστο του 2015 και επιτρέπει τη χρήση drones για ψυχαγωγικούς και εμπορικούς σκοπούς στον εναέριο χώρο της χώρας.

 

*Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ


Σχετικα

Χάρμα οφθαλμών το φλαμίνγκο που περπατά αμέριμνο ανάμεσα σε σκουπίδια στην Αλυκή Λεμεσού

Στο St. Patrick’s Day ήπιαμε Jameson Irish Whiskey

«Όλα τα υπέροχα πράγματα» από τη θεατρική ομάδα PERSONA

Οι βραδιές μουσικής στη Νεκρή Ζώνη επιστρέφουν

Τα McDonald´s™ είναι οι άνθρωποί τους -η Ιωάννα, ο Κυριάκος, η Έλενα...

Ξεκίνησε η υποβολή φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος