Σεξομολογήσεις #283: «Δεν θέλω Κυπραίο»

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ μου εμπούχτησά τους, εβαρέθηκά τους, ανακάτσιασά τους! 

Τους Κυπραίους άντρες εννοώ. Επιτρέπεται, ο τελευταίος που γνώρισα, να μου ζητά που την τρίτη μέρα γνωριμίας δανεικά; Εεεε ό-ι! Εν για τα σκουπίδκια ούλλοι τους. Είχα τα πιο πριν με έναν που εκαταπίεζέ με, τζαι έβαλλέ με να τρώω ό,τι τρώει, να θωρώ ό,τι θωρεί στην τηλεόραση, να πηαίνω όπου επήαινε με τους φίλους του, τζαι εγώ ήμουν η αόρατη. Άντεξα πέντε μήνες. Ύστερα, ήβρα έναν που ενόμισα ότι εν ισορροπημένος, τζαι τελικά εφκήκε μου μαμάκιας. 

Ήθελε να πάμε στην μάμμα του να πιάσει το φαΐ, να πάμε στην μάμμα του να του κανονίσει τους λοαρκασμούς, να πάμε στην μάμμα του να τη δει την Κυριακή... Ας μείνει με την μάμμα του σιόρ – τζαι έμεινε! Ύστερα εγνώρισα έναν που επέλλανέ με τζαι επολιορκούσε με για μεγάλο διάστημα μέχρι να πω το «οκ». Έβαλε να μεσολαβήσουν φίλοι του τζαι ξαδέλφια μου, για να πιάσουμε σχέση.

Τελικά, έπεισέ με, αλλά εν είχε πιο βαρετόν, πιο εγωίσταρο άντρα που τούτον. Ούλλη μέρα εθαύμαζε τους κοιλιακούς του μπροστά στον καθρέφτη, αλλά τζαι την ώρα που εκάμναμε σεξ. Αντί να θωρεί εμένα, εκοίταζε κάτω να δει πόσον εσφίγγαν! Ε τζαι πίουυυυ! Μετά που τούτες ούλλες τις ακατάλληλες εμπειρίες λοιπόν, είπα ότι έχουν πρόβλημα οι Κυπραίοι. Μάλλον… ό-ι πρόβλημα, αλλά issues! Τζαι μιλώντας το με φίλες είπαμε να ψαχτούμε αλλού. Σε άντρες που άλλες χώρες, που εν διαφορετική η νοοτροπία τους τζαι εν πιο ανεξάρτητοι τζαι πιο cool. Τι νομίζεις;

Μ. 

 



Δεν μου είπες πόσων χρονών είσαι -και αν το γνώριζα- θα σε σύγκοφκα καλύτερα. Όπως και να ‘χει, οι περιπτώσεις που σου έπεσαν δεν ήταν και ουάου, αλλά, μια διαφορετική εμπειρία σίγουρα την έζησες - κι αυτό είναι καλό για σένα. Δεν ήταν ο πρώτος, ούτε ο δεύτερος ο καλός, αλλά ένας θα έρθει κάποια στιγμή στη ζωή σου και θα είναι ο μοναδικός. Μακάρι να ήμασταν όλοι τυχεροί και να πέφταμε στο ιδανικό ταίρι από την πρώτη! Αμ δε! Πόσες φορές έρχονται στο δρόμο μας και μπαίνουν στη ζωή μας άτομα που τελικά δεν μας ταιριάζουν; Όμως, έτσι είναι το παιχνίδι των σχέσεων. Μπαίνουμε σε μια σχέση για να δοκιμάσουμε και αν αξίζει να προχωρήσουμε. Εσένα, μπορεί να μην έκατσε, ούτε ο μαμάκιας, ούτε ο μίστερ κοιλιακός…

Εν τζαι σημαίνει ότι ούλλοι οι άντρες εκεί έξω είναι ακατάλληλοι. Έσιει τζαι για σένα τον ιδανικό! Άνοιξε τα μάθκια σου και βρες τον. Άνοιξε και την καρδιά σου -τσας παραπάνω- για να χωρέσει και να μπορεί να συγχωρέσει ελαττώματα. 
Αν κάτσεις να περιμένεις να έρθει ο μίστερ πέρφεκτ, έκατσες πάνω! Εν να μείνεις να περιμένεις μια ζωή. Κάμε τα στραβά μάθκια σε κάποια πράματα, για να δέσει το γλυκό. Μην είσαι απόλυτη, ούτε παράλογα απαιτητική. Γιατί… αν σου ξινίζει ο ένας τζαι βιδώνει σου ο άλλος, εν να μείνεις στον πάγκο… μεν σου πω στον μπουφέ!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ