Βλέπουμε «Στη Ρώμη με Αγάπη» δίπλα στο κύμα

Την Τετάρτη, 10 Αυγούστου και ώρα 20.30, πάμε στη Δημοτική παραλία του ΣΟΔΑΠ, στην Κάτω Πάφο.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Foto Larko 

Εκεί, θα δούμε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Σινεμά στην Παραλία», την ταινία «Στη Ρώμη με Αγάπη».

Μια Αμερικανίδα τουρίστρια ερωτεύεται έναν Ιταλό δικηγόρο και, λίγο πριν το γάμο, οι οικογένειές τους θα συναντηθούν στη Ρώμη σε ένα οικογενειακό τραπέζι με εντάσεις, συγκινήσεις και... αναπάντεχες μουσικές αναζητήσεις.

Η σεμνή Milly και ο αγχώδης Antonio, ένα νιόπαντρο ερωτευμένο ζευγάρι, αφήνουν το χωριό τους για να κυνηγήσουν την τύχη τους στην «αιώνια πόλη», αλλά μια σειρά ατυχών παρεξηγήσεων θα τους κάνουν να το ξανασκεφτούν.

Ο βαρετός, ασήμαντος οικογενειάρχης Leopoldo, που περνά μια ζωή στην αφάνεια και την ασημαντότητα περιμένοντας κάποιον να ακούσει τη γνώμη του, ξυπνά ένα πρωί και είναι, ανεξήγητα, η πιο διάσημη τηλεπερσόνα της Ιταλίας.

Ο Jack, ένας νεαρός φοιτητής αρχιτεκτονικής ερωτεύεται την καλύτερη φίλη της κοπέλας του μα προσπαθεί, υπό την πνευματική καθοδήγηση του John, ενός πετυχημένου αρχιτέκτονα που βρίσκεται στη Ρώμη για διακοπές και νοσταλγεί τα νιάτα του, να αντισταθεί στα ένστικτά του.

Τέσσερις ιστορίες κωμικές, ρομαντικές κι ελαφρώς σουρεαλιστικές, πασπαλισμένες με μεσογειακό ταπεραμέντο, φιλτραρισμένο ωστόσο με το εγκεφαλικό χιούμορ του δαιμόνιου Woody Allen.

 

Πρωταγωνιστούν:

Woody Allen (Jerry)

Alec Baldwin (John)

Roberto Benigni (Leopoldo)

Penélope Cruz (Anna)

 

Σκηνοθεσία: Woody Allen

Σενάριο: Woody Allen

Διάρκεια: 112'

Είδος ταινίας: Κωμωδία, Ρομαντική

Γλώσσα: Αγγλικά, Ιταλικά

Υπότιτλοι: Ελληνικοί

Χρονολογία παραγωγής: 2012


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ