Άμεσες ανάγκες για νεογέννητα και εγκύους στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στην Κοφίνου

Η ανάρτηση έγινε μόλις χθες και ήδη η ανταπόκριση στο facebook του καλλιτέχνη Adi Atassi, είναι αρκετά μεγάλη. 


Article featured image
Article featured image

Παρόλα αυτά οι ανάγκες είναι μεγάλες και χρειάζεται όλοι να βοηθήσουμε για να έχουν αυτά τα νεογέννητα μωρά, όσο το δυνατόν πιο καλή διαβίωση στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στην Κοφίνου. 

Ο Atassi μαζί με άλλους εθελοντές βρέθηκαν πρόσφατα στο Κέντρο Υποδοχής και διαπίστωσαν τις σοβαρές ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και τις μεγάλες δυσκολίες που βιώνουν έγκυες γυναίκες και μητέρες που μόλις γέννησαν. Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση. 

 

«Αγαπητοί φίλοι, μετά από μια πρόσφατη επίσκεψη μου στο κέντρο φιλοξενίας Κοφίνου, μαζί μερικούς φίλους εθελοντές, διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες βιώνουν. Παράλληλα εντοπίσαμε τις επείγουσες ανάγκες μιας εγκύου και γυναικών οι οποίες γέννησαν πρόσφατα (περισσότερες από 12), οι οποίες δεν έχουν τίποτα από όσα χρειάζεται ένα νεογέννητο. Ούτε πάνες, παιδικό γάλα, φαρίν λακτέ, υγρά μαντιλάκια, παιδικό σαμπουάν, κρεβατάκι (relax), παιδικό αμαξίδιο, παιδικό κρεβατάκι και σεντόνια, κουβέρτες, ρουχαλάκια και άλλα πολλά που έχει ανάγκη ένα νεογέννητο μωράκι.

Όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλώ να φέρετε τις προμήθειες στο στούντιο μου το οποίο βρίσκεται στο τέλος της οδού Λήδρας (Πυγμαλίωνος 31). Παρακαλώ όπως καλέσετε στο 99877387, προηγουμένως για να το διευθετήσουμε». 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ