Ζευγάρι λιποθυμά από υπερβολική δόση και ο Δήμος στο Οχάιο ανεβάζει φωτογραφίες

Από χθες σε όλα τα διεθνή δίκτυα, παίζει πρώτη είδηση η απόφαση του Δήμου στο Οχάιο να ανεβάσει φωτογραφίες από ένα ζευγάρι που βρέθηκε λιπόθυμο στο αμάξι μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης και το παιδί της γυναίκας να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα.

 


Article featured image
Article featured image

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη East Liverpool στο Οχάιο των ΗΠΑ, με την αστυνομία και τη δημοτική αρχή να φωτογραφίζουν και να δημοσιοποιούν το περιστατικό στα social media, κάνοντας αναφορά στο περιστατικό. 

Όπως λοιπόν αναφέρει η ανάρτηση, ο οδηγός μετά τη χρήση άρχισε να χάνει σταδιακά τις αισθήσεις του, την ώρα που οδηγούσε μέχρι που κατάφερε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. 

Και οι δύο βρέθηκαν λιπόθυμοι και σε άθλια κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις υπερβολικής χρήσης. 

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιοποίηση του περιστατικού προκάλεσε αντιδράσεις με τις αρχές να εξηγούν πώς προτιμούν να προσβάλλουν και να θίξουν κάποιους, αν αυτή η κίνηση σώσει κάποιους άλλους ή λύσει το πρόβλημα. 



«Θεωρούμαι απαραίτητο να δείξουμε τη διάσταση αυτή από τη χρήση ηρωίνης, για να γίνει με κάποιο τρόπο η φωνή των παιδιών που χωρίς να φταίνε βρίσκονται εμπλεκόμενα σε τέτοια άσχημα περιστατικά». 

Ο James Acord 47ετών και Rhonda Pasek 50 ετών, μητέρα του 4χρονου αγοριού, βρέθηκαν στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες λίγες μέρες πριν, σε δρόμο του Οχάιο.  



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ