Η Bridget Jones ψάχνει τον πατέρα του παιδιού της

Το ωραιότερο ημερολόγιο όλων των εποχών επιστρέφει, με την πρωταγωνίστρια να μπαίνει σε νέες περιπέτειες, αφού πλέον έχει χωρίσει με τον Mark Darcy (Colin Firth) λίγο καιρό μετά την πρόταση γάμου. Η Bridget Jones συνεχίζει ακάθεκτη τις ξεκαρδιστικές και αδέξιες στιγμές της καθώς μπαίνει αισίως στα 40!

 


Article featured image
Article featured image

Ούσα εργένισσα, περνά μια νύχτα πάθους με τον Αμερικανό Jack (Patrick Dempsey) και άλλη μια νύχτα με τον πρώην σύντροφό της. Λίγο καιρό μετά, διαπιστώνει ότι είναι έγκυος μη γνωρίζοντας ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. 

Το μπέρδεμα και η διασκεδαστική διεκδίκηση των δύο ανδρών ξεκινά! Το σενάριο φέρει την υπογραφή της Helen Fielding, η οποία και δημιούργησε αρχικά τον χαρακτήρα της Bridget, καθώς και του συγγραφέα και παραγωγού της ταινίας ‘Borat’,  Dan Mazer, αλλά και της Emma Thompson η οποία και συμμετέχει στην ταινία. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός του Grey's Anatomy, έδωσε το παρόν του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Bridget Jones's Baby» στο Λονδίνο, έχοντας στο πλάι του την πανέμορφη οικογένειά του. 

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η πρωταγωνίστρια της ταινίας Renee Zellweger, η οποία 12 χρόνια μετά από την τελευταία ταινία Bridget Jones, καλείται να επιστρέψει στο ρόλο της ως η αθεράπευτα ρομαντική Βρετανίδα που όλοι αγαπήσαμε. 

Την ταινία μπορείτε να απολαύσετε από 15 Σεπτεμβρίου σε όλα τα K Cineplex.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ