Τρέξαμε κάτω από το φεγγάρι για τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»!

Ο πρώτος βραδινός αγώνας δρόμου στην Κύπρο, το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στη Λευκωσία, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας την αξία του μαζικού αθλητισμού στη σύγχρονη ζωή

 


Article featured image
Article featured image

Η Ελληνική Τράπεζα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στήριξε τον βραδινό ομαδικό αγώνα δρόμου «Hellenic Bank Running Under The Moon».

Το πάρκο Αθαλάσσας γέμισε με  χαμόγελα και ενέργεια. Ο καθένας συμμετείχε με το δικό του τρόπο ενώ παράλληλα, αναδείχθηκε η αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς αφού όλοι έτρεξαν για καλό σκοπό. Αποδείχθηκε και πάλι πως, όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά! 

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στις χιλιάδες κόσμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του «Hellenic Bank Running Under the Moon» και έτρεξαν, στηρίζοντας  τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» που στόχο έχει τη στήριξη νεογνών, γονέων και νοσηλευτικού προσωπικού στον καθημερινό αγώνα τους, καθώς και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την προωρότητα.

Στην ιστοσελίδα www.runningunderthemoon.com μπορείτε να βρείτε τη σειρά κατάταξης σε όλους τους αγώνες με τους αντίστοιχους χρόνους. 





 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ