Γραφική ύλη για άπορους μαθητές από την ΠΕΟΜ Αμμοχώστου

Μια εκστρατεία αγάπης και αλληλεγγύης που ολοκληρώθηκε χθες από την ΠΕΟΜ Αμμοχώστου, κατάφερε να συλλέξει ένα σημαντικό αριθμό πακέτων γραφικής ύλης για μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν, τον αναγκαίο σχολικό εξοπλισμό.

 


Article featured image
Article featured image

Τα πακέτα με τη γραφική ύλη παραδόθηκαν στο Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας Λάρνακας-Αμμοχώστου, από όπου και θα διανεμηθούν στους άπορους μαθητές. 

«Ως ΠΕΟΜ Αμμοχώστου θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια μας και προσέφερε για τους άπορους συμμαθητές μας. Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου για την εισφορά του, την εταιρεία Γιαννακης Σαββιδης & Υιοι Λτδ, καθώς και τα βιβλιοπωλεία «Χρύσω Ηλιάδη» και «Harfil» στη Δερύνεια. 

Επίσης, ευχαριστούμε την υπεραγορά «Στέλιος» στα Λειβάδια, την υπεραγορά «Plus» στη Δερύνεια και τη «Λαϊκή Υπεραγορά Φρενάρους» στο Φρέναρος, για την παραχώρηση χώρου για τις ανάγκες της εκστρατείας μας. Η παροχή στήριξης σε ομάδες του πληθυσμού που το έχουν ανάγκη και ειδικά σε μαθητές, είναι στις προτεραιότητες της ΠΕΟΜ, η οποία και με άλλες δράσεις στηρίζει αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ