Τα γίνεται με τη δημοσιογραφία του internet;

Ένα ερώτημα που απασχολεί εδώ και καιρό τόσο τους επαγγελματίες του χώρου, όσο και τους αναγνώστες online ιστοσελίδων, με το αχανές περιβάλλον του διαδικτύου να μην αφήνει πολλά περιθώρια για έλεγχο και φιλτράρισμα.

 


Article featured image
Article featured image

Θολό τοπίο επικρατεί επίσης και με τις σχετικές νομοθεσίες που αφορούν δημοσιεύσεις και ειδήσεις στο διαδίκτυο, αφού λόγω της ιδιαίτερης φύσης αλλά και της γενικότερης ανωνυμίας, δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που να προστατεύει ή να απαγορεύει συγκεκριμένες πράξεις και ατασθαλίες.

Αυτά και διάφορα άλλα ζητήματα, καλούνται να συζητήσουν όσοι βρεθούν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, από τις 10 μέχρι τη 13:00, στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Θεματική σύσκεψη για τη διαδικτυακή δημοσιογραφία.

Την Θεματική σύσκεψη διοργανώνει η Ένωση Συντακτών Κύπρου, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα σε όλους όσοι ασχολούνται με τη δημοσιογραφία, άσχετα με το αν είναι μέλη ή μη της Ένωσης, να παρευρεθούν για να συζητήσουν τα εξειδικευμένα προβλήματα του τομέα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Πώς ένα απλό παιχνίδι με μήλα μπορεί να αποκαλύψει σημάδια κατάθλιψης

Article featured image

Το «Κορίτσι με μπαλόνι» του Banksy πουλήθηκε μέσα σε μόλις οκτώ λεπτά

Article featured image

Εκδήλωση για την τεχνητή νοημοσύνη, τη γραφή και τη φιλαναγνωσία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου