25 χρυσά και πρωτιές στα μαθηματικά για τους μαθητές του ΦΟΡΟΥΜ

Εντυπωσιακά αποτελέσματα για τους μαθητές του ΦΟΡΟΥΜ, οι οποίοι εξασφάλισαν 25 από τα 42 χρυσά μετάλλια (ποσοστό 60%), που δόθηκαν στον Διεθνή Διαγωνισμό Kangourou Νέων Ελληνικών που διεξήχθη στις 3 Δεκεμβρίου 2016.

 


Επίσης, 6 μαθητές κέρδισαν χάλκινο μετάλλιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό διακρίθηκαν, χαρίζοντας στη Σχολή 31 από τα συνολικά 80 βραβεία που δόθηκαν (ποσοστό 39%).

Πρωτιές εξασφάλισε, επίσης, η Σχολή ΦΟΡΟΥΜ στον Επαρχιακό και Παγκύπριο Διαγωνισμό Μαθηματικών, της Μαθηματικής Εταιρείας, στον Γυμνασιακό Κύκλο. Στον Επαρχιακό Διαγωνισμό, η Σχολή ΦΟΡΟΥΜ κατατάσσεται πρώτη σε αριθμό διακρίσεων ανάμεσα στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία που έλαβαν μέρος, αφού είναι το μοναδικό σχολείο που απέσπασε 8 διακρίσεις στο σύνολο των 36 διακρίσεων που δόθηκαν σε μαθητές της Λευκωσίας και παράλληλα 3 από αυτούς τους μαθητές διακρίθηκαν στον Παγκύπριο Διαγωνισμό στον Γυμνασιακό Κύκλο.

Οι μαθητές της Σχολής ΦΟΡΟΥΜ παίρνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να αναπτύσσουν τη γλωσσική και λογικομαθηματική σκέψη μέσα από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Νοημοσύνης που εφαρμόζεται με τεράστια επιτυχία στη Σχολή, τα τελευταία 2 χρόνια.

«H Διεύθυνση της Σχολής συγχαίρει τους μαθητές που διακρίθηκαν και τους καθηγητές, για τη μεθοδική και ουσιαστική δουλειά, με στόχο την αποτελεσματική μετάδοση γνώσεων και την καλλιέργεια δεξιοτήτων στους μαθητές.*Εισαγωγικές Εξετάσεις: Τέταρτη, 15 Μάρτιου - 15:00 – 18:30

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ, τo Facebook ή αποταθείτε στο τηλέφωνο 22455800.


Σχετικα

Εργαστήρι σπέρματος ταύρων πήρε φωτιά και η πόλη «ντύθηκε» στα λευκά

Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

«Πνάσε. Ούλλα εννά παν καλά»

5 εικόνες από τους κυπριακούς δρόμους που θα ζήλευε ακόμα και ο τύπος με τη φόρμουλα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)